donderdag 24 augustus 2017

Kunststof bakken op maat

Maatwerk is ons specialisme. Wij leveren plastic bakken en kratten in afwijkende afmetingen en met specifieke eigenschappen. Efficiënte maatwerkoplossingen.


Plastic bakken op maat laten maken d. Wat kost het om kunststof bakken te laten maken?

De kunststof bakken die wij produceren worden gemaakt uit plaatmateriaal. De delen worden op maat gezaagd en vervolgens worden de platen samengesteld tot een hoogwaardige ronde, vierkante, rechthoekige of ovale bak. Bakken gemaakt van HDPE (polyetheen) PP (polypropeen) PVC en PVDF worden bij ons in de . Kunststof bakken zijn er in allerlei maten en soorten. Veel kunststof bakken zijn beschikbaar in standaardmaten.


Maar als het gaat om speciale bakken voor specifieke doeleinden dan vervaardigen wij u kunststof bakken op maat van uw wensen en eisen. Licht in gewicht in vergelijk met gecoat staal.

Makkelijk schoon te maken. Bakken en kratten van hoge kwaliteit kunststof. Leverbaar in standaard afmetingen en op maat gemaakt. Voor specifieke toepassingen is het mogelijk om een kunststof bak op maat te laten ontwikkelen. Dat kan enerzijds door het ontwerpen van een compleet nieuwe bak, maar vaak is er ook een oplossing mogelijk door een aanpassing aan te brengen aan een bestaand type.


STANDAARDPRODUCTEN EN PRODUCTEN OP MAAT. We hebben de beschikking over een grote voorraad aan producten die we u direct kunnen leveren, zoals onze kunststof bakken , kunststof pallets en kunststof. Bestel direct online op onze webshop topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij ontwikkelen intern constant nieuwe . Wij leveren kunststof bakken, kratten en koffers met grijpopening, met deksel, met open of gesloten handgrepen, met gladde of versterkte bodem en inklapbaar.


Hebt u interesse in onze kunststof bakken , of wilt u uw plastic pallets graag laten reinigen in onze professionele installatie? Neem dan gerust even contact op met ons vriendelijke personeel. Zij vertellen u graag meer over het kunststof dat wij gebruiken en zij kunnen u aan speciaal op maat gemaakte bakken helpen voor . Zo ook kunststof bakken van topkwaliteit.


Zij vinden het dan ook belangrijk dat u op een juiste wijze wordt geholpen.

Als dat niet voldoende is . Bij ons vindt u kunststof bakken , kratten en koffers in vele formaten en uitvoeringen. Alpac biedt ook hiervoor een oplossing. Wij leveren onze bakken met grijpopening, met deksel, met gesloten of geperforeerde wanden, met open of gesloten handgrepen, met gladde of versterkte bodem en inklapbaar uitgevoerd.


De stapelbakken zijn bovendien makkelijk te . Informeer naar de mogelijkheden voor pesonalisatie van kunststof bakken. Heeft u voor uw bedrijf bepaalde kunststof bakken nodig? Grote kans dat u het vindt in het uitgebreide assortiment van Alpac. Daar vindt u namelijk kunststof bakken in diverse standaardformaten. Vindt u niet waar u op zoek bent?


Eurobakken, kunststof bakken met Euronorm afmetingen, stapelen efficiënt op Europallets en industriepallets. Wij kunnen namelijk de standaard . Ook passen er twee Euronormbakken 6x 4mm of vier Euronorm bakken 4x 3mm naast elkaar op één rolcontainer. Zo bereiken fabrikanten, leveranciers en transporteurs met Euronorm de meest . Op zoek naar kunstof bakken ? Vijverbakken, pomphuizen, koivijvers. B-pex maakt uw vijverbak op maat. Ruime keuze HDPE bakken.


U kunt kunststof bakken op maat bestellen zodat u de opslag netjes kunt inrichten. Zowel de standaardproducten als de op maat gemaakte pallets en bakken voor specifieke projectoplossingen kunt u bestellen bij Alpac. De categorie RAKO bakken bevat de kunststof RAKO bakken van alle afmetingen die standaard (meestal uit voorraad) leverbaar zijn. Hierbij zit onderscheid in bodemmaat , hoogte, handgrepen en kleur.


Buffoli Pietra kan bogen op meer dan twintig jaar ervaring in de sector van het gieten van thermoplastische artikelen en is gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststof bakken op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.