maandag 28 augustus 2017

Vijver aanleggen

Logisch dat veel mensen beginnen met een vijver aanleggen. Wanneer je echter een vijver wilt aanleggen, is het verstandig om vooraf over een aantal zaken na te denken. Welke soort vijver wil ik, waar moet de vijver komen en wat zijn de kosten? Lees hier hoe je stap voor stap een nieuwe vijver aanlegt, waar je jarenlang plezier van hebt.


Wilt u een vijver aanleggen in de tuin? De meeste mensen graven een gat, gebruiken wat vijverfolie en Klaar is Kees.

Dit is natuurlijk een manier hoe je vijveraanleg zou kunnen aanpakken. Maar is dit ook de beste manier om een vijver aan te leggen ? Stappenplan voor als u zelf een vijver aan wilt leggen. Tips, adviezen, technische handleidingen en handige wetenswaardigheden.


Vijveraanleg in beeld gebracht. Verhoogde strakke vijver met houten afwerking. Zelf aanleggen van onze vijver. Dit artikel gaat over hoe ik onze vijver heb aangelegd.

Er zijn misschien betere methodes maar deze is zeker geslaagd. Ook lees je alles over vijveronderhoud en handige tips voor je vijver. De vijver is een verrijking van de tuin, mooi om te zien en tegelijkertijd lok je er kikkers en libellen mee. Je kunt een voorgevormde vijver of een folievijver aanleggen.


Het fijne aan een folievijver is dat je zelf de vorm en diepte bepaalt. Gebruik het zand dat tijdens het uitgraven van het vijvergat naar boven komt en stapel hier stenen en puin tegenaan. Ertussen zullen allerlei wilde planten groeien.


Voor een echte natuurvijver zonder folie, moet je wel een . We hebben de vijver producten die je nodig hebt. Ga jij een vijver aanleggen ? Kijk dan op onze vijver webshop! Voor je een vijver gaat aanleggen moet je enkele keuzes maken. Waar gaat de vijver juist komen?


Kies ik een voorgevormde vijver ? Leg een vijver aan en geniet nog meer van je tuin. Wij helpen je alvast op weg! Bij Horta vind je al het nodige om zelf je vijver aan te leggen, in te richten en te onderhouden.

De droom van menig tuinliefhebber: een eigen vijver. Wil jij ook een vijver in je tuin, maar weet. Eerst dit lezen Koi karper in een koi vijver houden is een schitterende hobby. Volg dit stappenplan van GAMMA. Een koi vijver aanleggen ! Lees ook de handige tips over het aanleggen van een vijver.


Toch moet je rekening houden met een aantal aspecten. Je moet rekening houden met planten, filtering, pomp en andere elementen die belangrijk zijn bij het in stand houden van de waterkwaliteit. In dit artikel ontdek je meer over wat belangrijk is bij het aanleggen . Ontdek hier waarmee je rekening moet houden bij vijveraanleg.


Maak zelf een vijver met vijverfolie in je tuin. Voorgevormde vijvers zijn makkelijk in je tuin te plaatsen. Bekijk het klusadvies van KARWEI.


Ga aan de slag met je eigen voorgevormde vijver van Hubo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.