woensdag 30 augustus 2017

Uitschuifbare terrasoverkapping horeca

Een terrasoverkapping vergroot uw horecagelegenheid en zorgt voor een langere bezetting van uw terras in warme en in koude tijden, maar ook als de temperatuur daalt is het aangenaam verblijven onder uw buitenkamer . C doek ,,open en dicht,,. Regel Zon, Regen, Win en Tempratuur naar eigen wens verwen uw gasten het jaar door op uw terras. Van idee naar oplevering in . Marino zonwering is de importeur en leverancier voor uw horeca terrasoverkapping.


Neem contact op voor meer informatie.

Buitentrend heeft de ideale terrasoverkapping voor restaurants, cafés, paviljoens en andere horecagelegenheden. Wind- en watervast, tot 1m2. Vraag direct een offerte aan! Luxe modern vormgegeven uitschuifbare en vaste terrasoverkapping voor HORECA. Zonnezeilen en design Parasols CORRADI ITALIA.


Maatwerk Tensile Textiel. Xtesa overkapping met uitschuifbaar weerbestendig doek voor particulier of horeca. Uitschuifbare terrasoverkapping met strak weerbestendig doek.


Zomer en winter uw terras benutten met een uitschuifbare terrasoverkapping.

Sunshine Nederand plaats terrasoverkappingen voor de horeca. Intexstore maakt het horeca terras toegankelijk, ook als het begint te regenen kunnen de gasten gewoon op het terras blijven zitten. Naast terrasoverkappingen en terraskamers levert Intexstore ook uitschuifbare windschermen, hiermee kunt u bij wind de schermen omhoog schuiven en bij windstil weer schuift u ze weer . Het aantal gevallen groeit en ook de vraag naar terrasoverkappingen neem toe, over het algemeen in de vorm van een stalen of houten frame met uitschuifbare zonwering of aaneengesloten parasols. De terrasoverkappingen kunnen een toegevoegde waarde hebben in de vorm van sfeer, gastvrijheid en toegankelijkheid.


Dan is een telescopische terrasoverkapping precies wat u zoekt. Die kan namelijk boven uw. Met een uitschuifbare terrasoverkapping creëert u extra leefruimte die op elk moment weer kan “verdwijnen”. Zo heeft u een veranda,. OutMore bv importeert 4-seizoenen terrasoverkappingen van leveranciers die marktleider zijn met type product.


Reden hiervoor is dat deze leveranciers gespecialiseerd en gefocust zijn op kwaliteit, prijs, service en innovatie. OutMore verkoopt en installeert haar producten via zonweringsdealers en installateurs die. Een uitschuifbare terrasoverkapping van aluminium in combinatie met waterdicht P. Terrasoverkapping uitschuifbaar met een P. Het ontwerp van de staander naar de ligger is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.