dinsdag 29 augustus 2017

Fruitvliegjes bestrijden azijn

Als je fruitvliegjes weg wilt hebben maar je hebt dit niet in huis: azijn rode wijn enz, dan kun je dit ook gebruiken. Wanneer alle fruitvliegjes. Fruitvliegjes bestrijden kan erg lastig zijn.


Als bovenstaande methode niet werkt kun je proberen om een bakje met wittewijn- azijn te plaatsen op de plek waar de fruitvliegjes aan het rondvliegen zijn. Een fruitvliegjes plaag bestrijden Iedereen heeft ze wel eens in huis, vooral tijdens warme zomerdagen, fruitvliegjes.

Buiten is dit niet alleen ter voorkoming van fruitvliegjes , maar ook tegen andere insecten die afkomen op voedingsresten zoals de Mier (zie mieren bestrijden ). Houdt ook de vuilnisbak zelf schoon door regelmatig met water en azijn te spoelen. Vooral in de zomer is het belangrijk vuilnis dat binnenshuis is, . De fruitvliegjes zullen allemaal door het gaatje kruipen, maar vervolgens niet meer de weg naar buiten terug kunnen vinden. Deze methode om de welbekende fruitvlieg te bestrijden werkt als een tierelier! Een mengseltje van water en azijn i. Enkele alternatieve fruitvliegjesvallen zijn als .

Zet een bakje met azijn en een druppel vloeibare zeep op de plaats waar je het meest last hebt van de fruitvliegjes. Ze zullen er snel in verdrinken. Een truc die niet alleen werkt om nare geurtjes te verwijderen, maar ook om fruitvliegjes te bestrijden is de sinaasappel met kruidnagels.


Een andere effectieve truc is een schaaltje of potje vullen met azijn , rode wijn of bier. Ze zijn dol op de geur van alcohol en azijn en komen af op rottende en gistende producten, zoals overrijp fruit. Lees hieronder de tips om fruitvliegen te voorkomen en te bestrijden.


Door azijn te mengen met water en afwasmiddel, zullen de fruitvliegjes namelijk op uw mengseltje afkomen en vervolgens verdrinken. De meest bekende tip die wordt gebruikt om de fruitvliegjes te bestrijden , is het plaatsen van een bakje water met een scheutje azijn erin. Doe er een klein beetje zeepsop bij zodat de fruitvliegjes daardoor gedood worden. Het afwasmiddel in het . Binnen een kort tijdsbestek heb . Zij zullen de kom binnengaan door het gaatje en zich te goed doen aan de lekkere azijn. Echter, doordat de azijn gemixt is met zeepsop, zullen de fruitvliegjes dood gaan.


Dit komt natuurlijk doordat zeepsop giftig is. Zeker voor fruitvliegjes. Dit is dus een ideale manier om fruitvliegjes te bestrijden wanneer de bovenstaande .

En ik gebruik ook appelazijn of wijnazijn met een paar druppels afwasmiddel om de oppervlaktespanning weg te halen. Geen kans, ze zijn ook nog eens vrij snel wat het bestrijden er niet eenvoudiger op maakt. Een effectief huismiddeltje is dan ook een kommetje met water, azijn en afwasmiddel. Zomerse dagen brengen vaak fruitvliegjes met zich mee.


Hieronder lees je hoe je fruitvliegjes met succes kunt bestrijden en vangen. Zo kun je er ook vliegjes mee vangen. Doe een beetje azijn in een kop en dek deze af . Heb je een groot huis, dan kun je op meerdere plekken een schaaltje neerzetten om de fruitvliegjes snel en effectief te bestrijden. Jij betaalt vast ook te veel! Geen zorgen, want echt kwaad kunnen de beestjes niet.


Veel personen vinden ze vooral vervelend. Hierbij tien snelle oplossingen om ze voorgoed weg te krijgen. Daarna kunnen ze niet meer weg. Azijn is jouw redder in nood!


Neem een potje en vul dit met een beetje azijn en afwasmiddel. Zelf een azijnval maken tegen fruitvliegjes in stappen. Heeft u overlast van fruitvliegjes ? Op een eenvoudige wijze kunt u zelf een azijnval maken. Met deze val kunt u veel volwassen.


Je kunt azijn op dezelfde manier gebruiken als honing. Giet het dus in een schaaltje en span hier huishoudfolie overheen. Hiervoor worden verschillende huismiddeltjes geroem maar deze lijken wisselend te werken.


De een zegt dat een bakje met water en een beetje azijn de fruitvliegjes verjaagt. De ander geeft juist weer aan dat azijn de fruitvliegjes aantrekt waardoor je ze kunt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.