maandag 28 augustus 2017

Starline zwembad prijs

Dit heeft te maken met de keuze van het model en ook met alle benodigde installaties en accessoires. In onderstaande wordt een prijsindicatie per uitvoering gegeven. Overweegt u een eigen zwembad ? Op zoek naar een inbouwzwembad?


Lees hier meer over de mogelijkheden van onze zwembaden.

Onderhoudsproducten zijn verkrijgbaar in onze showroom en webshop. Tevens ontvangt u aangepast advies van onze monteur en een aantrekkelijke korting op . Voor de inbouw van zwembaden tegen aantrekkelijke prijzen , komt u naar Vissers Zwembaden , de specialist in de aanleg van binnen- en buitenbaden. Op ieder gewenst moment een heerlijke duik kunnen nemen in uw eigen zwembad.


Niet gebonden zijn aan de weersomstandigheden. Aan uw gezondheid werken terwijl u aan het ontspannen bent. Een droom die nu werkelijkheid kan worden.

Al meer dan jaar ben ik een tevreden klant En hetvdoor Waterstijl aangelegd E zwembad ligt er nog net zo mooi bij als bij plaatsing dit is te ook dankzij hun vakkundig onderhoud. Een eigen zwembad , sauna, infraroodcabine, whirlpool of wellnessinrichting. Een plek om heerlijk te ontspannen, om puur te genieten en dat gewoon lekker thuis.


Een onjuiste waterhuishouding of onverwachte weersinvloeden kunnen zorgen voor een verkeerde waterbalans. Een betrouwbare en stille zwembadpomp van het bekende merk starline. Deze zwembadpomp is voorzien van een groot voorfilter waardoor. Wat mag je van ons verwachten?


Laagste prijsgarantie dagen bedenktermijn. ISO-NPG hoogwaardige en gepatenteerde vinylester toplaag (UV en Chloorbestendig) 2. Waterkerende vinylester tussenlaag 3. Nu is altijd de vraag: waarin zit nu het verschil? Al deze argumenten vindt u in onze . De betonnen onderplaat bij starline en de isolatie bieden mij dan weer wat extra vertrouwen in hen.


Starline (firma Becaus uit Wetteren). Diensten en producten: waterbehandeling, Warmtepompen, Bubbelbaden. Contactinformatie, telefoon, adres.

Complete kwaliteit zwembaden van polypropyleen. Ook voor alle toebehoren voor uw zwembad kunt u terecht bij Revis. Het gecentreerde startblok geeft een extra sportief accent aan het zwembad. Deze Jetstream is ideaal voor bijvoorbeeld een krachtige zwemtraining. Kwaliteit en perfectie gaan hier hand in hand.


Het bedrijf combineert duurzaamhei kwaliteit en veiligheid met een hoge mate van ergonomisch comfort. Dit buitenzwembad werd aangelegd door Becaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.