woensdag 23 augustus 2017

Optisport rivierabad

Zed en Sop zwemles turbo. Behaal snel je zwemlesdiploma. Volg Rivierabad op social . Tot november gratis inschrijven en direct starten met onze zwemlessen. Wij geven iedere dag zwemles.


Wil je zwemlesadvies of heb je een vraag over onze zwemles?

Onze Hoofd Zwemzaken Daniel gaat graag persoonlijk met je in gesprek. Tot ziens in het Rivierabad ! Aankomende zaterdag en zondag is Optisport te gast bij het Alexandrium Shopping Centrum. Daar organiseert onze Optisport Health Club verschillende leuke activiteiten, zoals Zumba, Bootcamp en Yoga!


Het Rivierabad heeft zwembad. Dit bad is meter lang en banen breed. De bodem is deels te verstellen van tot meter diep en deels vast op meter. Het water van dit bad is altijd graden.

Vanaf dat moment verzorgt Optisport daar de zwemlessen. Luciënne de Jongh is er vanaf het begin af aan bij betrokken geweest. De voorzieningen in dit enorme zwembad in Spijkenisse, net ten zuiden van het Botlekgebie zijn zowel interessant voor jongeren als voor ouderen. Ilse (5) heeft de Turbocursus A gedaan bij Optisport Spijkenisse.


Haar ouders filmden trots het. Op zaterdag oktober organiseert Optisport voor de vijfde keer de Wintertijd Challenge in het Rivierabad. Die nacht sport je van 2. See what people are saying and join the conversation.


Erkenning en waardering biedt Optisport graag aan alle bij Stichting Onbekende Helden aangesloten Nederlandse veteranen en hun gezinnen. Gezien de samenstelling van het ledenbestand van Stichting Onbekende Helden en het aanbod van Optisport in het land wil Optisport de oudere en jongere actieve veteranen . Daluren zijn alleen van toepassing op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 7. Leeftijdscategorie: tot 1jaar. Rivièrabad tijdens daluren. Type zwembad: Binnenbad.


Bezoekadres: Groene Kruisweg 21. Zwemdisco Rivierabad in Spijkenisse, het spetterende avondje uit! Het trimZwemmen, onder begeleiding van een enthousiaste train (st)er, kan elke Vrijdagochtend van 9. Neem gerust contact met ons op en Wij Zullen je verder helpen.

Het zwembad heeft een recreatieba een wedstrijdbad en een doelgroepenbad. De gemeente heeft in een . Melloney Hartog heeft banen vermeld op zijn of haar profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.