donderdag 24 augustus 2017

Egypte pond

Voer het om te zetten bedrag in in het vak aan de linkerkant van Egyptisch Pond. Het pond is de munteenheid van Egypte. Eén pond is 1piaster. Egyptische pond naar Euro omrekenen en waarde Egyptische pond bepalen.


De Arabische naam is جنيه (dschunaih, in het Egyptisch-Arabisch als ginēh uitgesproken). De volgende munten worden, hoewel beperkt, gebruikt: 1 2 en piaster en pond.

EGP) en kun je de Pond omrekenen. De wisselkoers wordt vanaf vandaag niet meer kunstmatig ondersteund door de centrale bank, maar geheel overgelaten aan de vrije markt. Uw bestelling wordt snel, voordelig en 1 verzekerd bij u thuis bezorgd. Buiten de grote steden voor buitenlands geld zeer beperkte . Als je een bezoek brengt aan het historische Egypte, zul je de lokale valuta moeten hebben. In het Egyptisch Arabisch wordt het uitgesproken als ginēh (جنيه).


Het is niet alleen een slechte week voor het Britse pond. Daarmee komt het land tegemoet aan de eis van het IMF om een lening van miljard dollar te ontvangen.

Een pond is onderverdeeld in 1piasters (pt), irsh in het Arabisch. Daarnaast zijn er munten van 1 en pt. Deze beslissing heeft weinig gevolgen voor het Robeco Afrika Fonds. De biljetten zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden, dus let op wat je weggeeft. Grote biljetten geven soms . Met onmiddellijke ingang wordt de koppeling die de EGP had met de.


Tijdens de heftigste revolutietijden schoot de koers soms naar elf pond voor een euro. Al deze biljetten zijn zeer gangbaar en worden vaak zonder problemen geaccepteerd. Zorg er echter wel voor dat u altijd voldoende kleine coupures op zak heeft voor kleine . Munten zijn er van en piaster. De koers van de pond bedraagt circa € 1- per 100.


Ook de US dollar en de euro worden op veel plaatsen als . Stelt dat dit waar is munt. De liberalisering van het wisselkoersbeleid deed het pond met liefst procent dalen tegenover de euro. MyTravelPlanner, goed voorbereid op reis in vragen. Met pond per Amerikaanse dollar staat die nu op een dieptepunt, en dat zendt schokgolven door de economie.


Egypte heeft donderdag zijn munt laten zweven.

Druk op het pond is normaal, zegt Hazem el-Beblawi, voormalig Egyptisch minister van . Munt: Egyptisch pond (EGP): verhandelbaar bij BNP Paribas Fortis. Best aanvaarde betaalmiddelen: - kleine uitgaven: lokale munt. Opmerking: vergelijk het bedrag van de kosten met dat van . Accepteer geen gescheurde, verfomfaaide, vuile of incomplete bankbiljetten, ook niet als wisselgel want het is vaak moeilijk er weer vanaf te geraken. Staat het ze niet aan, gewoon weigeren en bij de volgende proberen.


Als ik me niet vergis is de hedendaagse koers ongeveer pond voor euro. Als je op een terrasje een biertje pak (als ze dat uberhaupt hebben) en frisdrankjes, kost je dat ongeveer 2enhalve euro (pond ). Uit eten gaan kost je ongeveer de helft van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.