maandag 28 augustus 2017

Zwembad ijsselstein openingstijden

Ons zwembad bestaat uit verscheidene baden: meterbad. Het meterbad wordt voornamelijk gebruikt voor de zwemlessen,. Natuurlijk heeft het zwembad ook een glijbaan, lekker hoog zodat je met een flinke vaart naar beneden zoeft.


Maakt deel uit van ons . Met veel plezier het water in!

Heerlijk zwemmen in ons recreatieba bommetjes maken van de zijkant, of een mooie salto! Even lekker zwemmend naar buiten. Met je bandjes om al wat oefenen of juist laten zien wat je allemaal kan met je A-diploma. Gezellig met je kinderen of met je kleinkinderen of . Toegang tot jaar, gratis. Familietarief ( Geldig voor volwassenen en kinderen en alleen op zondag), € 150.


Woensdagmiddag vanaf 14.

De meest volledige site met ruim 66. Recreatiebad De Hooghe Waerd is een zwembad in IJsselstein bij Utrecht. Het zwembad heeft binnen- en buitenbaden, zodat je ook in de zomer van het mooie weer.


Controleer voor een bezoek . Merwestein maakt het mogelijk. Zwembad De Hooghe Waerd Ijsselstein. OptisportOptisport BE Optisport Health ClubAvonturaKrazy KangarooVacaturesOver ons. De resultaten van het inwonerspanel over de toekomst van het zwembad de Hooghe Waerd gebruikt de gemeente om een goede afweging te maken in de besluitvorming in het najaar.


Opties toekomst de Hooghe Waerd. We hebben de inwoners gevraagd welke opties en functies ze voor de toekomst van de Hooghe. Bijna de helft () van de inwoners kiest voor de optie waarbij het zwembad.


Wij bieden u een snelle, mooie en kwalitatieve afwerking bij het betegelen van uw huis, bedrijf, winkel of zwembad. Hieronder staan onze standaard openingstijden , buiten alle schoolvakanties om. Incidenteel verhuren wij onze baden, bekijk daarom ook altijd onze AGENDA met AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN. Standaard rooster Recreatief zwemmen Maandag 12.


Zwemmen, babyzwemmen, aquajoggen en zwemlessen behoren hier tot de mogelijkheden.

Bezoek de website voor onze openingstijden en voordelige tarieven. Gebruikers van zwembad Hooghe Waerd in IJsselstein maken zich zorgen over de toekomst van het buitenbad en zijn een pepitie gestart. Angst voor verdwijnen buitenbad IJsselstein. Bezoekers klagen ook over de beperkte openingstijden tijdens deze vakantieperiode.


Door het behalen van dit landelijk hoog aangeschreven keurmerk kunnen wij u nu zichtbaar maken dat wij een veilig en prettig bezoek aan ons bad een zeer belangrijk speerpunt vinden. Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is verspreid en op onze website. Mette heeft zwemles in IJsselstein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.