vrijdag 25 augustus 2017

Centerparcs zwemmen

Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. Jij vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer!


Kinderen tot jaar mogen enkel onder begeleiding van een volwassene van minimaal jaar komen zwemmen. Per kinderen moet er minimaal begeleider aanwezig zijn in het zwembad.

Bij kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma moet er minimaal begeleider binnen handbereik van de kinderen . In subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken! In het overdekte zwembad waant u zich in de tropen, terwijl het van alle gemakken voorzien is. De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals . In een subtropisch zwemparadijs is het genieten voor groot en klein.


Zwemmen is sowieso al ontzettend leuk. Geniet van de verschillende faciliteiten die onze subtropische zwembaden te bieden hebben. Daarnaast heeft het zwembad een zogenaamde Flowrider, waarbij men onder begeleiding op een surfboard tegen een golfstroming kan zwemmen.

Verblijft u niet op Kempense Meren, maar wilt u toch een dagje komen zwemmen ? Waterpret beleeft u het hele jaar door in het subtropisch zwemparadijs Aquafun. Hier beleeft de hele familie urenlang waterplezier. Roetsj van de glijbaan, trotseer de wilde golven van het . Kan het dat je in Centerparcs Erperheide in een tropisch zwembad gaat, dat je ziek wordt ? Aankomend weekend gaan wij met onze baby van weken een paar dagen naar Centerparcs. Hij heeft vorige week zijn eerste vaccinaties gehad. Het lijkt ons erg leuk om eventjes met hem te gaan zwemmen in het zwembad daar.


Nu gaf het consultatiebureau aan dat in Centerparcs het infectiegevaar . Weten jullie nog dat ik dat gewonnen ha door Loedermoeder van het jaar te worden? Een goede prijs natuurlijk, haha. Ik zal niet zeggen dat het daar stikte van de loedermoeders, maar ik voelde me behoorlijk thuis. En heb mijn ogen uitgekeken. Maar dit is al zowat drie jaar het geval, sinds de eerste boerkini's op de markt verschenen.


Er is heel veel te beleven zoals indoor glijbanen, een outdoor glijbaan en duiken. Ga de spectaculaire wereld van het Water Playhouse in en geniet van de watervallen, glijbanen en de grote omkiepende waterton van .

Dit is ook terug te zien in het feit dat ze bijna elk jaar in de prijzen vallen tijdens de zwembad van het jaar verkiezing. Naast de Nederlandse vakantieparken kun je ook een bezoekje brengen aan één van de parken in België, Duitsland en Frankrijk. Want oh: wat kun je hier heerlijk zwemmen , plonsen, glijden en relaxen!


Maar voor wie er nog nooit is geweest: wij van Parkvakanties nemen je mee . Center Parcs Het Meerdal gemaakt door TripAdvisor-leden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.