woensdag 30 augustus 2017

Trimzwemmen

Watervrienden Almere geeft trimzwemmen voor volwassen. Sporten in het water is de veiligste manier om aan uw conditie te werken. Door het verblijf in het water worden spieren en gewrichten minder zwaar belast. Door de weerstand van het water verbrandt u echter meer energie.


Sportfondsen Delft biedt verschillende Aquasporten aan onder . In zwem- en golfslagbad Aquarena kunt u meedoen aan trimzwemmen.

Bekijk de prijzen en mogelijkheden op onze website. Trimzwemmen is de leukste manier om je conditie op peil te houden. Het is heel gevarieer want de les bestaat uit diverse activiteiten en u kunt terecht in diverse groepen.


Wat u plezierig vindt bepaalt u zelf. Baantjes zwemmen in Amsterdam-Noord? Maar wel iets sneller dan de babbelbaan? Dan is trimzwemmen van Het Y iets voor jou!


Trim- en masters zwemmen is door zwemvereeniging Het Y opgezet om de banenzwemmers, die de babbelbaan in menig zwembad te langzaam vinden, de mogelijkheid te . Onder begeleiding van een deskundige trainer wordt in banen gezwommen waarbij aan uw zwemtechnniek, lenighei spierkracht, conditie en coördinatievermogen wordt gewerkt.

Hierbij wordt aandacht . Wilt u graag in groepsverband banen zwemmen, uw zwemslag verbeteren of wekelijks met een groep mensen lekker bewegen in water en uw conditie verbeteren? Kom dan trimzwemmen bij zwembad Tijenraan in Raalte! Bij het trimzwemmen bestaan de oefeningen voornamelijk uit de verschillende zwemslagen, al dan niet met behulp van materialen. De oefenstof varieert van matig- tot zeer intensief.


Jij bepaalt zelf hoever je wilt gaan. De kans op sportblessures is . Conditie opbouwen of verbeteren voor volwassenen. Elk niveau, voor elke leeftijd aanwezig. Lekker baantjes zwemmen en de verschillende zwemslagen leren onder deskundige begeleiding. DAW heeft bij iedere training verschillende banen gereserveerd waar iedere zwemmer op zijn eigen niveau en . In Zwembad De Krommerijn, gelegen in Utrecht Oost, tussen de Uithof en de Galgenwaar kun je terecht voor banenzwemmen, trimzwemmen en aquajoggen.


Tijdens trimzwemmen trek je baantjes onder begeleiding van een instructeur. Een ideale lesactiviteit waarmee je werkt aan je conditie en lichaam. Gezond en actief bezig zijn met je lichaam?


De Tongelreep heeft een groot en divers aanbod van aquasportieflessen. Met ruim vijftien verschillende groepslessen per week is er . Door trimzwemmen verbetert je conditie en je zwemvaardigheid. De ervaren instructeur biedt gevarieerde zwemvormen aan van waterpolo tot conditietraining.

Ook krijg je aanwijzingen om je zwemslagen te verbeteren. Trim je fit in het zwembad. Onder begeleiding en op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Inschrijven is niet nodig, u kunt altijd meedoen!


Door deze verschillende vormen is trimzwemmen heel gevarieerd. De trimlessen zijn aangepast aan uw zwemniveau. Er is altijd wel een groep . Tijdens deze gevarieerde conditietraining op basis van banen zwemmen en oefeningen in het water werkt u aan het verbeteren van de conditie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.