donderdag 24 augustus 2017

Tuindoek op maat

Bestel Nú je Tuinposter! Wij sturen u gratis een voorbeeld van het te verwachten resultaat met een tuinposter in uw tuin. Tuinposters en tuindoeken online bestellen of bezoek onze showroom.


Bereken hier de prijs voor een tuindoek op maat ! Upload uw eigen foto of kies een foto uit mijn fotogalerij!

U kunt in principe elke maat tuindoek bij ons bestellen met dien verstande dat een tuindoek met frame een maximale hoogte heeft van 1cm. In de breedte kunt u een tuindoek bestellen tot wel meter. Dan kan u terecht bij tuindoek. Doorblader ons fotobibliotheek en wellicht vindt u daar een geschikte foto. Ook is het mogelijk om jouw foto door te sturen naar ons.


Dat is natuurlijk helemaal bijzonder! Wat kost een tuindoek nou precies? Voor een paar honderd euro heb je in ieder geval een prachtige tuindoek van een goed formaat.

Als je meer wilt weten over tuindoeken , kijk dan op Tuin-doek. Past dit wel in mijn tuin zo een tuindoek ? Op onze site 123tuinposter. Je hebt dus helemaal niet veel ruimte nodig . Wij leveren onze Tuinposter gespannen op een tuinhouten frame met een uniek, door onszelf bedacht ophangsysteem. Het doek wordt dusdanig gespannen dat enkel de afbeelding zichtbaar is. Laat het ons dan weten via de klantenservice.


Het kan voorkomen dat u opzoek bent naar een tuinposter maar uw gewenste formaat niet wordt aangeboden in onze webshop. Dit komt doordat wij in eerste instantie de meest gangbare maten van tuinposters aanbieden. Dit doen wij om de webshop zo overzichtelijk mogelijk te houden. Het kan in onze Webshop! Tuindoek op maat bestellen?


We hebben diverse soorten tuindoeken die op maat te bestellen zijn. Het is mogelijk in onze Hekwerk Webshop. Goedkoopste tuindoeken van Nederland op maat bestellen! Aanbieding: unieke posters in.

Tuin foto tuinposter voorbeelden van op maat laten maken poster voor in de tuin met foto leuk geschenk voor opa oma vader moeder tuin schutting informatie tips idee bestellen prijzen. Druk uw mooiste foto af op tuindoek ! Laat je tuin leven met een tuindoek van Waddenprint. Hoge kwaliteit afdruk, voorzien van UV coating en professioneel opgespannen.


Leverbaar in de maat 60x120cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.