woensdag 23 augustus 2017

Tuincentrum met speeltuin

Bij ons kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de indoor speeltuin ! Haal hier wat mooie spullen voor de tuin en geniet daarna van terras, speeltuin en de diertjes! In ons gezellige tuincafé is het goed vertoeven. Met 2zitplaatsen altijd plek en voor de kinderen hebben wij een indoor speeltuin met maar liefst twee speellagen, dus die zijn wel zoet!


Het tuincafé is elke dag geopend.

Kinderpartijtjes of grote groepen zijn uiteraard van harte welkom maar wel graag vooraf een telefoontje . PARKligt centraal en is goed bereikbaar. De speeltuin heeft niet een eigen adres. Ook is er een ingang vanaf de busbaan. Opzoek naar een tuincentrum nabij Den Haag, Delft en Rijswijk?


Tevens kunt er heerlijk ontbijten en lekker lunchen. Ons Tuincafé is dagelijks geopend van 10.

De mooiste tuinmeubelen, interieur en sfeerproducten vindt u in onze tuin webshop. Zie de rode stip op de foto. Het geheel wordt gecompleteerd door een serie restaurants, een taverne en een picknickplaats.


Voor hobbyisten een aantrekkelijk geheel terwijl bij de kinderen de meeste . Tuincentrum Oosterik biedt u een groot assortiment tuin- en woonproducten. Een dagje funshoppen voor uw huis of tuin? De grootste trekpleister van Speeltuin De Speelderij is nog steeds de zandbak. Maar om lekker te kunnen spelen zijn natuurlijk ook altijd schepjes, emmers etc. Onze lunchroom is een gemoedelijke plek met een warm huiskamer gevoel.


Er is een open haard met comfortabele fauteuils, een uitgebreide leestafel en een speciale speelhoek voor de kinderen. Hier kunt u terecht voor een rustig ontbijt met een vers sapje en een krant, een uitgebreide of snelle lunch, een gezellige High . Terwijl de ouders genieten in het Tuincafé ontdekken kunnen de kinderen zich uitleven in de indoor speeltuin met onder andere een klimtoren en een ballenbak. Krijgen de kids trek of . Het grootste tuincentrum van Midden-Nederland. Alles voor binnenshuis, buitenshuis en huisdier.


Ook hebben wij een grote collectie tuinmeubelen.

U kunt bij EasyLawn terecht voor al uw benodigde kunstgras toepassingen. Kom het gras met eigen ogen zien! Intratuin Nuenen is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen.


Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Rolstoel vriendelijk, Wifi, Café, Grote parkeerplaats, Accepteert creditcar Speeltuin (buiten), Speeltuin (binnen), Restaurant. Openingsuren Famiflora, een tuincentrum in Moeskroen. Terwijl papa en mama iets drinken of eten (gebak en diverse warme- en koude lunchgerechten) kunnen de kids in de binnenspeeltuin spelen.


Neem contact op met Famiflora. Deze heeft maar één in- en uitgang direct bij de tafeltjes, dus is overzichtelijk en ideaal voor de allerkleinsten. Daarnaast hebben we een grote speeltuin waar uw kinderen zich helemaal kunnen uitleven terwijl u inspiratie op doet voor uw tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.