vrijdag 16 september 2016

Balgafsluiter

Al vele jaren bewijst deze afsluiter bedrijfszeker en onderhoudsarm te zijn, wat resulteert in een besparing op onderhoudskosten. De nieuwe generatie balgafsluiters is doorontwikkeld en . PNniet draaiende spindel handbediende gietstalen balgafsluiter met flensaansluiting voor stoom, water en neu- trale vloeistoffen. Klepafsluiters - balgafsluiters - Afsluiters - Appendages - Producten - Klinger.


Zoekt u een klepafsluiter of balgsfsluiter? Compleet aanbod klepafsluiters en balgafsluiters voor de industrie geschikt voor diverse doeleinden.

Hoge temperatuur balgafsluiters. Deskundig advies door expertise uit de praktijk. Kijk voor uw balgafsluiter op merxtrade. Balgafsluiter , nodulair gietijzer PNmet flenzen.


KSB heeft de nieuwe balgafsluiter NORI speciaal voor hete media in warmteoverdrachtsinstallaties ontwikkeld. Deze garandeert bij hoge temperaturen de hoogste mate van veiligheid en optimale doorstroming. Gietstalen balgafsluiter met dubbele balg en RVS binnenwerk, drukklasse PN 40. Flensaansluiting volgens DIN PN4 vaste klep en niet stijgende handwiel bediening.


De spindeldraad van deze afsluiter ligt buiten de behuizing.

Korte bouwlengte volgens EN 558- serie 1. Dit is een balgafsluiter van gietstaal met een binnenwerk van RVS. Het heeft een dubbele balg, is een recht model en heeft een flensaansluiting. Deze ECON balgafsluiter heeft een buitenliggende spindeldraad en een niet-stijgend handwiel.


Een balgafsluiter is in principe een onderhoudsvrije appendage. Balgklepafsluiters , balgschuifafsluiters. Wij leveren onze balgafsluiters geheel naar de wensen van onze klanten , in DIN en ANSI.


Ideaal bij kleine debieten in combinatie met hoge drukken. Hendel, Wiel staal zwart. Balg afsluiters worden vaak gebruikt als afsluiting voor cryogene en reactieve gassen. De balgafsluiters zijn onderhoudsarm en volledig lekvrij. Vertalingen balgafsluiter NLEN.


Voorbeeldzinnen met ` balgafsluiter `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? De gietijzeren balgafsluiter Bvalve is nieuw in het productgamma van MRC Global. Wijzigingen voorbehouden. ALGEMENE KENMERKEN: - balgafsluiter in gietijzer EN-GJL-25 GG-25.


Materiaal spindelafdichting primair.

ARI gietijzeren balgafsluiter , roestvaststalen binnenwerk, dubbele balg, recht model, flensaansluiting, buitenliggende spindeldraad en niet stijgend handwiel. Standaard is de afsluiter voorzien van een conische klep, tevens geschikt voor eenvoudige regeling. Het portaal voor de handling van droge stoffen, vloeistoffen en gassen.


Manometer ventiel met balgafsluiter D01-9. Algemene industrie, energiecentrales, rookgasreiniging, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.