vrijdag 16 september 2016

Stomerij groningen

Er is altijd een depot in uw buurt. Een korte interview met onze Stomerij ( Stometij Hendorette ). Het eerste depot die we aan u willen voorstellen is Kledingmakerij Centrum aan de Oude Ebbingestraat 47K onder café De Drie uiltjes. Stomerijen stomen, strijken en persen al uw delicate kleding en stoffen.


Hardnekkige vlekken of lastig te strijken voorwerpen?

Ga dan eens langs bij de stomerij. Aanbieding van de stomerij : stuks overhemden gestoomd en gestreken voor euro. Overtuig U zelf van het vakmanschap, de mogelijkheden en de betrouwbare service welke de Gouden Schaar biedt en kom snel een keer langs. Kaput-Teijen Paterswoldseweg 9. Pantalon, €6 Kolbert, €60.


Dames kolbert lang, €19 Kolbert jacket, €1 90. Kostuum 2-delig, €12 Kostuum 3-delig, €270.

Japon, €2 Japon met platte plooi . Wij hebben een naam hoog te houden voor het wassen, stomen en strijken van uw kleding en linnengoed. Dat doen we samen met stomerij Bert Pomp uit Veendam. Werken met de nieuwste machines en unieke persoonlijke aandacht levert u echt topkwaliteit op voor een eerlijke . Bakker de Rappe Schoenlapper heeft twee vestigingen in Noord-Nederland. Groningen en kleding stomen Groningen.


Hoewel dezelfde naam gevoerd wordt, heeft iedere vestiging haar eigen charmes en karakteristieke kenmerken. Wij stomen, reinigen en wassen. Feestkleding, bedrijfskleding, bruidskleding, leren en suède jassen, gordijnen, tapijt en dekbedden.


Ons motto: schoon – schoner – schoonst! Ook verhuren wij tapijt reinigingsmachines. U kunt bovendien bij ons terecht voor al uw kledingreparaties, inclusief leren en suède . Ga je boodschappen doen? Neem dan ook je kleding voor de stomerij mee.


Voor onze stomerijservice kun je terecht in meer dan 1AH-winkels. We reinigen 1 milieuvriendelijk.

Alle textiel wordt gereinigd met het volledig biologisch afbreekbare reinigingsmiddel HiGlo. Dat is goed voor het milieu én voor je kleding. De meest volledige site met ruim 66. Brother Sewing Machines Europe GMBH voor het repareren van Brother naaimachines in en . Een prettige plek om te wachten op uw schone was wanneer u het direct weer mee wilt nemen. Het wachten kost u een uurtje (inclusief het drogen).


Natuurlijk kunt u ook zelf de was doen in onze salon. Wij ontvangen u graag in onze wassalon! Bij Jumbo Stomerijservice is je kleding in goede handen. Bekijk de prijslijst en status van je opdracht.


Wil namelijk mijn pak laat stomen en aangezien het mij een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.