maandag 19 september 2016

Gebogen overkapping

Vind gebogen overkapping op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Op zoek naar een duurzame en kwaliteitsvolle carport constructie, terrasoverkapping of moderne pergola? Dan bent u bij Aluvida aan het juiste adres.


Elke Aluvida overkapping gebogen wordt op maat van uw project gemaakt. Deze overkapping kan vrijstaan aangebouwd of in meerdere bogen geplaatst. Zo is er voor elke situatie een aluminium gebogen carport op maat! Het gebogen type kan ook prima dienen als terrasoverkapping, Bijvoorbeeld als de minimale hellingshoek voor een schuin aflopende terrasoverkapping niet haalbaar is.


Als u als professional of doe-het-zelver een terrasoverkapping of carport wil bouwen in een gebogen uitvoering, dan kan u voor de bijhorende aluminium profielsystemen en polycarbonaat platen bij ons terecht. De profielen worden op een duurzame manier gepoederlakt in de kleur van uw keuze, . Het dak van deze carport heeft een gebogen structuur van aluminium profielen gevuld met polycarbonaat van mm dik ( helder of opaal ). Aluminium carport met gebogen polycarbonaat. De maximum afmetingen zijn in de lengte onbeperkt mits extra steunpalen en de breedte kan gaan tot max. Een BOOG terrasoverkapping is gemaakt van gehard veiligheidsglas gebogen in een aluminium constructie. Daarnaast leveren wij carports met een gebogen dak.


De gebogen vorm geeft een stijlvol karakter aan de overkapping. Deze kwalitatief hoogwaardige carports,. Daarnaast is beglazing met zonnecellen mogelijk (behalve bij gebogen daken). Zodoende kunnen wij u een carport, terrasoverkapping en/of deurluifel in exact dezelfde stijl leveren! Gebogen overkapping mannen zijn hier nu eenmaal heel slecht in.


Hekwerken, winkelinterieurs, wegbebakening, reclameborden of standbouw; het is allemaal mogelijk met onze buiskoppelingen. Een terrasoverkapping wordt altijd op maat gemaakt. Tip: wil je altijd in de schaduw zitten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.