maandag 19 september 2016

Gedroogde boomstam kopen

Vind boomstammen te koop op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop boomstammen eiken op Marktplaats. Te koop boomstamplanken van eiken goede kwaliteit, voor tafel of meubel te maken.


De planken zijn allen geheel kunstmatig gedroogd en dus direct te bewerken.

Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Geheel gedroogde boomstammetjes in diverse afmetingen en verschillende soorten hout. Wij kopen bomen afzonderlijk in met de uiteindelijke toepassing al in gedachten. U kunt zelf kunt aangeven van welke boom u uw tafel wilt laten maken.


De boomstammen op voorraad wisselt snel, dus neem contact met ons op voor de actuele stand van zaken. Wilt u meer weten over een specifieke boom, of u wilt deze . Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van groeigebieden en bosontginning is het mogelijk onze boomstammen direct bij de bron aan te kopen. Deze worden dan enkele jaren aan de lucht gedroogd alvorens enkele maanden kunstmatig gedroogd te worden in één van onze droogkamers.

Een stuk boomstam kopen ter decoratie van uw tafel, vensterbank of zelfs uw kantoor? Bekijk dan ons assortiment met houtschijven,. Zo maken wij geen gebruik van chemische stoffen en kunstmest en worden onze boomstammen voor verkoop schoongemaakt en gedroogd. U kunt de verschillende houtsoorten bekijken op de houtstek aan de Sontweg in Groningen waar het ( gedroogde ) hout voor verkoop opgeslagen ligt.


Stamhout, grotere partijen en hout dat nog ligt te drogen kan op afspraak op andere locaties bekeken worden. Het door u geselecteerde hout kan direct . Iroko boomstambladen ingezaagd op 60mm dik. De bladen zijn 240cm, 350cm of 400cm lang en maximaal 120cm breed.


U mag zelf een blad uitzoeken! IK ZOEK , te kopen boomstammen of grote takken ( van kruin) wel hard hout , eik. Dit zijn grote stukken en moeten verzaagd worden en gedroogd maar zal goed hout zijn om te branden. Boomstam plank, tafelblad. Zwarte den, Pinus nigra.


Ideaal voor te verwer… Prijs o. Kan verzaagd worden voor timmerhout. Brandhout aan 30€ per m- meer dan jaren gedroogd.

Nu te koop: gedroogd buxushout. Het hout is jaren gedroogd , en heeft geen hartscheuren. Daarnaast streven leveranciers er naar om de gekapte bomen in de winter in te kopen. Deze bomen bevatten relatief minder. Normaliter leveren wij gedroogde (20± vocht in de kern van hout) boomstammen , wat de binnenafwerking van het chalet vrijwel direct mogelijk maakt.


We leveren echter daarnaast ook . Planken zijn droog en geschuurd aan een zijde. Klaar om verwerkt te worden tot tafel. Vind de beste selectie gedroogde boomstammen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gedroogde boomstammen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Lengte van de planken tot 4cm.


Zelfs als je een boom kan en mag kappen die geschikt zou zijn om een boomstamtafel van te maken, ben je er nog niet. Wil je een boomstamtafel zelf maken, dan zul je dus een tafelblad moeten kopen bij een houthandel. Als de boomstam goed gedroogd is, is het tijd om de schors van de boom te verwijderen.


Het geheim van elke professional die met hout werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.