woensdag 21 september 2016

Kleine voortuin ontwerpen

Ontdek en bewaar ideeën over Kleine voortuinen op Pinterest. Meer ideeën over Voortuin patio, Kleine voorste ingangen en Kleine voortuinen. Ontdek tips, trends en inspiratie voor je voortuin. Bekijk de prachtige voorbeelden van professionals uit het binnen- en buitenland.


Een kleine tuin ontwerpen vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte.

Het zal je verbazen wat je allemaal met een beperkt aantal vierkante meters kunt doen! Tuinontwerp door Peter Gelton Tuinen. Het eerste voorbeeld laat zien dat een kleine . Bekijk nu de video met ideeën voor het ontwerpen en aanleggen van de kleine tuin.


Welke bomen, bestrating en decoraties kunnen in de kleine tuin ? Wil je een nieuwe voortuin aanleggen? In dit artikel ontdek je de werkwijze, aandachtspunten, inspiratie en prijzen voor de aanleg van voortuinen.

Aangelegd door Kasbergen hovenier. Hoewel de mogelijkheden voor voortuinen klein zijn proberen wij toch in elke voortuin orgineel en uniek te zijn. Wilt u een strakke of speelse voortuin. Ons hovenierbedrijf is u graag van dienst!


Wie weinig plaats heeft, moet slim zijn. Met een goed doordacht tuinontwerp lijkt zelfs de kleinste stadstuin een groen paradijsje. Hij weet perfect hoe je een tuin optisch groter doet lijken en welke planten je tuintje niet zullen overwoekeren.


Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp. Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras. Lees hier onze tips voor de kleine tuin , omdat je ook met weinig vierkante meters kunt genieten van veel groen om je heen, desnoods met een geveltuin. Bedenk je heel erg goed of je echt een vijver wilt, ook met het oog op kleine kinderen en de magische aantrekkingskracht die water heeft op kinderen.


Plantentuinen, schaduwtuinen, designtuinen, gezinstuinen, moestuinen, vijvertuinen, exotische tuinen, budgettuinen … en zo gaan we nog even door, want in deze special vind je de beste . Jaren stijl woning en tuin. Bij een nieuwe jaren dertig stijl woning hoort een tuin met een jaren dertig stijl tuinontwerp , maar dat wel met een modern tintje. Ook de tuinmuur is onderdeel van het tuinontwerp , we konden dezelfde metselsteen als de woning nog weer vinden en dat maakt deze jaren dertig.


Hendriks Hoveniers is de Tophovenier voor het ontwerpen , aanleggen en onderhouden van kleine tuinen.

Afgelopen week was ik op bezoek bij een klant in Nijmegen waar ik een aantal jaren geleden een tuinontwerp voor had gemaakt. Nu zijn alle planten terug geknipt en ruik je licht de geur van recent gestrooide korrels koemest, . Wanneer ik een tuin ontwerp , dan houd ik rekening met de stijl van de woning, de gevels, het interieur en jouw persoonlijke tuinwensen. Je hebt natuurlijk altijd tuinkasten waarin je containers kunt opbergen, maar in een kleine tuin vind ik deze kasten geen meerwaarde voor het ontwerp. Bekijk vele tuinvoorbeelden van de opgeleverde projecten van Visser Tuinen.


Van klassiek tot modern, van grote tot kleine tuinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.