woensdag 21 september 2016

Staelduinsebos maasdijk

Bezoekerscentrum d´Oude Koestal. Vaste expositie beneden. In het bezoekerscentrum d´Oude Koestal vindt u informatie over de natuur in dit gebied. Het is gelegen op eeuwenoude rivierduinen, die ontstonden langs de . De Papedijk scheidt de strook en .

Recht tegenover de Papedijk onder aan de dijk in Heenweg. Er zijn twee wandelroutes, beide gaan langs de bunkers. De Vleermuisroute (roo km).


Alles voor tuin en terras zoals barbecues, tuinmeubelen, plantenbakken en nog veel meer! Bekijk het online of kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren. Bekijk hier de openingstijden van het tuincentrum en restaurant.


In de buurt van Staelduinsebos Groencentr.

Zuidweg Plantagekm. Tuincentrum Boerskm. De Japanse Watertuinkm. Openbaar vervoer: Vanaf het busstation in Naaldwijk neem je bus (Veolia) richting Den Haag.


Je stapt uit op de Naaldwijkseweg, halte Heenweg bij het café. Vanaf daar is het nog ongeveer minuten lopen: de Heenweg uitlopen, Maasdijk oversteken en dan linksaf de Maasdijk volgen (onderlangs de N220) tot aan de . Rondom het verblijf zijn diverse sportvelden, waardoor het houden van buitenactiviteiten wel erg gemakkelijk wordt. En in de extra recreatieschuur kunt u een gezellige feestavond houden.


De Oranje Vereniging Maasdijk organiseert op zaterdag januari de jaarlijkse Winterrommelmarkt in de Beekenkamphal in. Gratis hovenier aanbiedingen. Van hier liep de gracht een stukje parallel langs de Maasdijk tot de Oranjesluis en het . De jonghlaan nabij 13a Ruim wonen en zélf je woning bouwen!


Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb. Een goede Internationale Vrouwendag gewenst Agnes. This is a superb picture !

Staelduinse Bos is een bosgebied van hectare in het Westland tussen Hoek van Holland en Maasdijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.