maandag 28 november 2016

Alex de wolf

Alex de Wolf groeide op in Amstelveen. Zijn vader was architect en nam zijn zoon regelmatig mee naar musea. De Wolf tekende als kind graag en veel, en hij was een verwoed verzamelaar van strips.


Voor een werkstuk op de middelbare school ging De Wolf, samen met klasgenoten Erik Mooijman en Sylvia Laddrak, . Hij studeerde aan de Vrije Academie in Den Haag en bij de afdeling Illustratie van de Rietveld Akademie in Amsterdam, waar hij les had van Carl Hollander. Alex wilde eerst striptekenaar worden, maar Carl Hollander spoorde hem aan om.

Have you ever had a wolf in your classroom? Op speelse wijze vertelt Arend van Dam over het unieke karakter van Nederland in vijftig levendige verhalen: over de grachtengordel van Amsterdam, de droogmaking van de Beemster, het planetarium van Eise Eisinga en De aardappeleters van Vincent van Gogh. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Veelal gratis verzonden!


Inmiddels maakt hij ook prentenboeken. De Wolf werkt echter niet alleen voor Nederlandse uitgeverijen, want ook in het buitenland is zijn werk geliefd. Kijk dan op zijn website.


Voor 23:bestel morgen in huis!

Altijd een inspirerend advies. Op school zat hij altijd al te tekenen. Tijdens zijn middelbareschooltijd reisde Alex regelmatig naar Antwerpen om daar van zijn zakgeld de nieuwste strips te gaan halen en bezocht hij Hergé, de bedenker van Kuifje. Hij volgde zijn opleiding aan de Vrije Academie in Den . Ik ben gravin van Holland en Zeeland.


Van haar wordt verwacht dat ze met een prins trouwt en. Dan komt er iets de straat in rijden. Mijn vader was architect en er was dus altijd veel tekenmateriaal in zijn atelier.


Daar maakte ik graag gebruik van. Mijn vader nam me regelmatig mee naar musea, hij vond kunst heel belangrijk, maar ik vond strips veel leuker… Die stripboeken spaarde ik, . Alex De Wolf heeft baan vermeld op zijn of haar profiel. Samen maakten ze diverse succesvolle boeken waarvoor Van Dam de teksten schreef en De Wolf de illustraties maakte.


In Heksje Heks wordt de titelfiguur ingeleid door middel van een aantal korte vragen, waarin steeds een tegenstelling vervat zit: Dik of dun? Het hele verhaal is als een leuk taalspelletje opgevat. Lang geleden… wordt voorgelezen door Rik Hoogendoorn. Zie ook andere delen op marktplaats: overal en ergens, lang geleden, voorbij de horizon. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


When his stay in America takes an unexpected turn, Alex is sent back to Brecon Beacons, so that MIcould keep a closer eye on him.

This time he has a friend on his side, -Ben Daniels- which leads to his stay turning out better than he could even imagine. But what happens when the camp plays host to some unexpected. Zaterdag kwamen in Londen duizenden mensen samen om de aandacht te vestigen op het feit dat … kijk hier. Herdenking september in Londen verstoord.


At 1 Wolf dropped out of community college in Berkeley, CA, and parlayed her Internet obsession into a job as a self-taught social media coach. Alex is the Operations Associate at AccelFoods, where he supports the platform's operations. Alex Wolf is the founder and chairman of Bossbabe Inc.


Alex holds a Masters in Food Studies with a concentration in sustainable food systems from New York University.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.