dinsdag 29 november 2016

Vuurhaard tuin

De tuin wordt meer en meer gezien als een verlengstuk van de woning. Tuinhaarden koop je eenvoudig online bij bol. Soms kan het Nederlandse klimaat echter wat roet in het eten gooien.


De oplossing: een tuinhaard of terrashaard! Zo kunt u toch genieten van een aangenaam en warm terras.

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Ons enorme assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende sfeerartikelen variƫrend van tuinhaarden en vuurtafels tot vuurschalen en terrasverwarming. U zult nergens anders een groter en gevarieerder aanbod vinden! Opzoek naar een mooie tuinhaard voor je tuin of veranda?


Kies uit terrashaarden en tuinkachels van metaal, cortenstaal, beton of gietijzer. Bekijk onze scherpe aanbiedingen! Deze tuinhaarden zijn vaak voorzien van een pijp waardoor rook wordt afgevoerd als ze aanstaan.

Deze pijp geeft een tuin open haard zijn nostalgische uiterlijk. Of een tuinhaard om je aan te warmen. Alle terrashaarden en vuur buiten vindt u bij GAMMA. Een vuurkorf in de tuin. Strokaars voor buiten 3st Leuk artikel voor in een kerstpakket.


Geeft een robuuste vlam en waait niet u… € 100. De Blokhaard BBQ is een schitterende haar die ook geschikt is voor de wat kleinere tuin. Hij wordt standaard geleverd met BBQ rooster.


Wij leveren u de haard volledig voorgemonteerd gratis thuis af. Op de juiste plaats zetten, daarna vullen met de breukstenen en u kunt hem direct gebruiken. Het pad ernaartoe ligt langs een aangelegd mostapijt. Sfeervolle tuinhaarden windt u bij De Wit. Bezoek onze showroom in Schijndel of bestel direct in onze webwinkel.


Het hoogwaardige staal waarvan deze vuurhaard gemaakt is gaat jaren mee en hij is makkelijk verplaatsbaar. Deze terrashaard heeft een fraai design en is daarmee tijdloos en past hierdoor in iedere tuin. De vuurhaard Magma XL kan ook uitstekend als barbecue fungeren door gebruik te maken van de op maat gemaakte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.