donderdag 24 november 2016

Groepsaccommodatie 30 personen met zwembad

Hieronder een overzicht van onze groepsaccommodaties in de Ardennen met een privé binnen zwembad vanaf personen. Ben je op zoek naar een vakantiehuis, groepsaccommodatie of luxe villa met zwembad ? Hieronder vind je de leukste vakantiehuizen, boerderijen en groepsaccommodaties met een eigen privé zwembad. Het ultieme vakantiegevoel: lekker luieren aan de rand van je eigen zwembad bij je vakantiehuis.


Groepsaccommodaties vakantiehuizen voor grote groepen. Of je nou met personen of met een groep van personen een vakantiehuis zoekt, je vindt het bij Micazu en nog .

Meer dan vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor personen met aantal slaapkamers en beschikbaarheid direct te reserveren bij de eigenaar. Luxe groepsaccommodatie van kasteel tot een exclusief landgoed. Met uw groep in een Gooische vrouwen villa verblijven en toch een betaalbaar weekend!


In Zuid-Limburg bieden we u een zeer luxe groepsaccommodatie met overdekt zwembad. Speciaal voor groepen die anoniem in luxe willen doorbrengen! Weert Limburg Nederland.


Voor familie weeken bedrijfuitje 1 2 , 4 personen. Heerlijk ontspannen in een jacuzzi, hottub , sauna e. Wij beschikken over een relax accommodaties, zodat je helemaal uitgerust met je groep weer thuis komt.

Zo zijn er bijvoorbeeld tweepersoonskamers met eigen sanitair en familiekamers voor tot personen. Een duik in het zwembad ? Hebben uw vrienden ook kinderen en wilt u samen met die andere gezinnen heerlijk vakantie vieren? Boek dan een vakantiehuis voor tot personen met zwembad , sauna en verschillende slaap- en badkamers in een vakantiepark in Nederlan België, Frankrijk of . Waaronder een luxe kampeerboerderij voor grote groepen tot personen en karakteristieke vakantieboerderij voor groepen tot personen.


De steenbock is een exclusieve herenhoeve die te huur is als luxe groepsaccommodatie voor korte duur. Aantal personen , : personen. Het pand biedt u onder meer: een verwarmd ( graden) inpandig privézwembad , sauna, slaapkamers met slaapplaatsen, badkamers, keuken met tien pits. Rondom het huis bevindt zich een verzorgd domein van ha, met een verwarmd zwembad.


Deze vakantievilla, die is gewaardeerd met gemiddeld een beschikt over badkamers en is geschikt voor groepen tot en met personen. Woning België, Ardennen - Luxemburg, Montleban. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis in de Ardennen voor 2 of personen met zwembad en sauna of boek een kasteel in de Ardennen. Ardennen op de website met het grootste aanbod vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor tot personen in de Ardennen. Maikenshof Recreatie: groepsaccommodatie , vakantie voor groepen in de regio Berg en Dal, Groesbeek, Nijmegen.


De accommodatie is momenteel nog in gebruik als hotel. Erg grote veranderingen zullen er niet . Groot vakantiehuis voor de hele familie of een groep vrienden? Villaspot en kies jouw ideale groepsaccommodatie !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.