maandag 28 november 2016

Kleine voortuin ideeen foto's

De tegels naar de voordeur toe vervangen door strakke tegels. De laatste foto is de huidige situatie. Bekijk deze pin en meer op . Op TuinTuin kun je aan de hand van duizenden foto's en blogs inspiratie opdoen voor jouw.


Een schitterende voortuin. Voorkant van de wellnesstuin.

Dat een traditionele voortuin op de grond geen optie is, wil niet zeggen dat je het dan maar meteen moet opgeven! Aangelegd door Kasbergen hovenier. Hoewel de mogelijkheden voor voortuinen klein zijn proberen wij toch in elke voortuin orgineel en uniek te zijn. Wilt u een strakke of speelse voortuin. Ons hovenierbedrijf is u graag van dienst!


We hebben inspiratie voor voorbeeldtuinen voor je op een rijtje gezet. Heb jij zelf een prachtige voortuin? Je foto kan zomaar tussen de onderstaande voorbeelden komen te staan.

Ingang voortuin decoratie. Kleurrijke bloemen voortuin. Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden om een strakke tuin aan te leggen zijn eindeloos.


Wij zetten boeiende strakke tuin ideeën op een rij. En zó is het voortuintje uiteindelijk geworden wat het nu is. Het filmpje gaat verder waar we het jaar.


Tuinontwerp van een onderhoudsarme voortuin met oprit. In dit tuinontwerp voor een voortuin in Apeldoorn maakt van de oprit en de voortuin. Voortuin met planten in de oprit (Apeldoorn). Dit is mijn 200ste bericht! Er is al een uitgebreide tuindesign blog ontstaan om lekker doorheen te surfen op zoek naar leuke tuinideeën.


Vind je het leuk om deze blog te volgen. Tuinideeën en tuininspiratie. Bent u op zoek naar leuke ideeën of inspiratie voor uw tuin? We hopen dat we met onze tuinvoorbeelden u kunnen inspireren. U kunt meer informatie over een tuin vinden door op de foto te klikken en vervolgens op het kettinkje te .

Als je vragen hebt dan ben ik er altijd voor je om deze te beantwoorden. In een kleine tuin is de kans groot dat je de overkapping op de scheiding zet, waardoor je aan de achterkant of zijkant geen ruimte meer overhoud om een . Ontdek tips, trends en inspiratie voor je voortuin. Laat hoop kunt genieten.


Kleine voortuinen op Pinterest - Hofjes….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.