vrijdag 25 november 2016

De dolfijn maassluis

In onze accommodatie is altijd iets te doen! Door een groot en gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils. Onze accommodatie bestaat uit: . Vergeet je kleding niet!


Korte broek, T-shirt korte mouw en waterschoenen. Neem al je familie en vrienden mee!

De laatste minuten mag er iemand mee het water in. Algemene openingstijden. Hier vindt u onze algemene openingstijden en de algemene openingstijden tijdens vakanties. Baden openingstijden en gewijzigde openingstijden.


Zwemliefhebbers opgelet: sport- en recreatiebad de Dol-fijn geldt straks als een van de modernste van de regio. Voor kinderen is hier een groot recreatiebad met whirlpool, glijbaan en een spannende draaikolk. Op het buitenterrein van Dol-Fijn is een peuterbad en een tafeltennistafel. Deze activiteit is geschikt voor het hele .

Er is een nieuwe interactieve glijbaan gekomen bij de Dol-fijn. Zwembad Dol-fijn in Maassluis is opgeknapt. Wij hebben daarvoor de bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd. Na juli kun iedereen hem komen uitproberen. Zoals bij veel zwembaden waren ook bij de Dol-fijn RVS schroeven gebruikt om de beplating vast . Vanaf aankomende zaterdag gaat zwembad Dol-fijn in Maassluis vanwege groot onderhoud dicht.


Heeft u de vele activiteiten al ontdekt ? Bewegen in water is voor iedereen uitermate geschikt, ongeacht hoe fit of hoe oud u bent. Bezoek bijvoorbeeld eens een activiteit van . Bericht: Vroeger stond dit beeld in het buitenbad van de gemeentelijke zweminrichting DOL-FIJN. Het was geplaatst in het grote peuter- en kleuterbad.


Boven in de snuit zit een gaatje. De dolfijn Maassluis op Telefoonboek. Naast een de dolfijn vind je ook gehandicaptenzorg, kinderdagverblijf.


Het zwembad de Dol-fijn in Maassluis heeft beveiliging moeten inhuren na aanhoudende dreigementen. Volgens manager Richard Ritmeester zijn die waarschijnlijk afkomstig van extreemrechtse hardliners, aangestuurd door het Twitter-account van PVV-politicus Geert Wilders. Foto van sport- en recreatiebad Dol-fijn.


Ook voor lunchzwemmen, aquaslank, discozwemmen en het houden van verjaardagsfeestjes kunt u terecht in het zwembad.

Kijk voor het totale (zwem )aanbod op . Sport- en recreatiebad Dol-fijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.