donderdag 24 november 2016

Houten schuren en garages

Maar ook kan een garage onderdak bieden als werkplek of opslagruimte. Houten garages , ook wel prefab- garage genoem zijn er in diverse afmetingen en . Onze houten garages zijn opgebouwd volgens het blokhutsysteem en worden gemaakt uit hoogstaand kwaliteitsvol vurenhout dat PEFC gekeurd en afkomstig is uit de Scandinavische landen. U kan zeker zijn dat als u voor een houten garage kiest, u vele jaren kunt genieten van een kwalitatieve houtbouw garage , Lees . Dit kan bij ons gedaan worden tegen een aantrekkelijke prijs.


Een houten garage kopen die op maat wordt geproduceerd uit eigen fabriek?

De afmetingen zoals de breedte, lengte, hoogte en (inpandige) luifels zijn allemaal mogelijk. Daarnaast blijft er nog genoeg ruimte over in uw garage voor het opbergen van uw tuingereedschap of kampeerspullen. U heeft de keuze bij ons uit een houten garage , houten schuur of prefab skeletbouw. Bent u op zoek naar een houten garage ? Koop een houten garage bij De Blokhut! Azalp heeft een enorm uitgebreid assortiment houten garages.


Ook een garage die geheel naar uw wensen moet worden gemaakt behoort tot de mogelijkheden. Onze goedkope hoge kwaliteit houten garages worden in makkelijke en complete bouwpakketten geleverd.

Houtbouw It Paradyske voor al uw houtbouw. Van traditionele schuren met een landelijke uitstraling tot functionele en goed geïsoleerde garages. Wij leveren alleen maar maatwerk, als er . Mooie houten garages voor scherpe prijzen.


Maatwerk geen enkel probleem! Verschillende houtdiktes leverbaar. Kijk snel op onze website of bezoek onze showroom!


De garages en schuurtjes zijn voorzien van hoogstaand glas (in de meeste gevallen thermopeen glas) en bieden een goede bescherming voor bijvoorbeeld uw auto of andere spullen. U wilt graag kiezen uit verschillende houten garages en bergingen? De houten garages of houten.


Of bent u een fervent klusser die meer ruimte zoekt om te klussen? Wij maken verschillende houten garages met de mogelijkheid om deze aan te passen aan uw wensen. Grootste assortiment online o. Elke schuur, garage of paardenstal wordt geheel voor u op maat gemaakt.


Hierbij heeft u een ruime keuze aan verschillende materialen. Uniek bij Vekam is dat de producten onderhoudsvrij hout .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.