maandag 28 november 2016

Ottenbad zwemles

Informatie over onze zwem- en bewegingslessen. Lees meer over onze zwem- en bewegingslessen en over onze werkwijze bij het geven van zwemles. Nieuwsbrief zwemlessen. Ottenbad werken we met lesperiodes van of weken.


Hieronder vind je informatie over de huidige en komende periodes.

Kan je iets niet vinden? Neem gerust contact met ons op! Bekijk hier een overzicht van alle zwem- en bewegingslessen van het Ottenbad. Tarieven zwem- en bewegingslessen. Hier staan de tarieven van onze zwem- en bewegingslessen op een rij!


Zwemles volgens het erkende zwem-ABC. Het zwembad bestaat uit: een recreatieba een 25-meterbad met instructieba een therapiebad en een buitenbad.

Hét familiebad in het noorden van Eindhoven met een. Leren zwemmen is super leuk! Het zwembad gelegen in Woensel Noord heeft diverse faciliteiten als een recreatieba kinderbaden, meterbad en een buitenbad. Het bad is geschikt voor zowel recreatief zwemmen als zwemles en zwemverenigingen.


Al jaar zijn “De Eindhovense Watervrienden” een begrip binnen de Eindhovense zwemsport. De zwemvereniging telt ongeveer 6leden, en is aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond. Wij zwemmen in “De Tongelreep” en het “Ir. Spelenderwijs leert ze zwemmen bij het Eindhovense zwembad. Alle zwemlessen worden gegeven in het Ir.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elementaire commissie. Dan kun je gaan brevetzwemmen, wedstrijdzwemmen of misschien wel waterpoloën. Hallo, Helaas ben ik, met enige spoe opzoek naar zwemlessen voor mijn dochter. Ze zit nu in het badje voor A, maar deze zwemlessen houden er helaas mee op, vandaar mijn vraag.


De kledingeisen verschillen per diploma. De zwemlessen duren minuten en kunnen gevolgd worden in de zwembaden de Tongelreep of het Ir. Nadat uw kind het plezier in het water gevonden heeft start de voorbeiding voor het A-diploma.

Na het behalen van zijn of haar eerste diploma kan de cursist doorstromen naar diploma B. Veertig jaar geleden gaf mevrouw Otten het startschot voor de opening van het Ir. Ottenba genoemd naar haar overleden echtgenoot, Oud president directeur. Op het startschot, gelost door Mevrouw Otten, duiken de eerste zwemmers hert water in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.