woensdag 30 november 2016

Zwembad duinrell tikibad

Er gelden speciale veiligheidsregels voor kinderen kleiner dan 1. Kies een beschikbare dag - Uitsluitend geldig op gekozen dag - Voordelig entree. Bekijk hier de verschillende glijbanen in het nieuwe kids waterpark Playa! Wij hanteren een aantal extra veiligheidsregels ten opzichte van reguliere zwembaden, voor de veiligheid van jou en jouw kinderen.


Ze genieten van de leuke waterattracties en glijbanen.

En als uw kinderen genieten, geniet u ook! Bent u specifiek op zoek naar een zwembad in de omgeving van Den Haag? De online entreeprijzen zijn flexibel en variƫren.


Tickets op datum koopt u met voordeel, maar zijn uitsluitend geldig op de gekozen dag. Koop tickets in combinatie met het attractiepark. Kids waterpark Playa is nu geopend!


Roetsj van de vier gloednieuwe.

Het was echter vooral leuk voor de wat oudere kinderen die van de lange en stoere glijbanen af durven. Gelukkig is daar met de opening van Playa verandering in gekomen. Het is een wereld van plezier voor de kids.


Naast een extra buitenglijbaan krijgt het bestaande zwembad een heel nieuw gedeelte. Deze uitbreiding is nodig om ook de wat jongere kinderen het nodige speel- en . Wij zijn zondag augustus geweest met een actie nog aantrekkelijk zowel park als tikibad. Wij wilde eerst gaan zwemmen en stonden ruim min in de rij om binnen te komen. De kleedhokjes zijn erg krap en hebben ook wel enig onderhoud nodig. De vloeren naar het zwembad zijn erg smerig en toiletten ook papier op . Het zwembad krijgt een nieuwe overdekte waterspeeltuin en een nieuwe glijbaan.


Triton is de naam van de attractie. Maandag werd hij officieel geopend en konden de eerste bezoekers er doorheen zoeven. In het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux houd je toezicht aan het bad en bij de spectaculaire glijbanen. Je let op de veiligheid van onze gasten en je geeft ze informatie.


Ook werk je mee aan het schoonhouden van het bad.

EAFC Zwembad Malkander wo mrt. Tikibad Duinrell zoekt Toezichthouder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.