donderdag 24 november 2016

Amsterdam tuin

Ben jij net als wij verliefd op mooi weer en goed eten? De Tolhuistuin ontdek je elke dag opnieuw! Over het IJ, tegenover het Centraal Station van Amsterdam.


Dagelijks kunst, muziek, eten, drinken en verdieping. Zin om te wandelen, picknicken of gewoon lekker mensen kijken, kom dan naar het park. In ieder stadsdeel is wel een park te vinden.

Of bezoek een botanische tuin. Cafe de Tuin , AmsterdaBekijk onpartijdige beoordelingen van Cafe de Tuin , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Lekker uit eten in Amsterdam ? Ontdek de beste Tuin restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct!


Museum Van Loon - In het hart van Amsterdam aan de Keizersgracht staat het woonhuis van de Amsterdamse regentenfamilie Van Loon. Zeven dagen per week stelt de familie haar huis en collectie open voor het publiek. Een aantal gebouwen staan op de Monumentenlijst.

Tegenwoordig bevat de tuin meer dan zesduizend tropische en. In Amsterdam wordt Tess verrast door haar man Igor. Omdat ze een heftig jaar achter de rug heeft, vindt Igor dat ze wel eens in het zonnetje mag worden gezet.


Hij heeft Tom ingeschakeld om van hun lastige tuintje een groene stadstuin te maken. Zie hier deel van deze maak-over! Aan de laantjes liggen 3tuinen en elke tuin ziet er anders uit.


Nu al kunt u hier genieten van de vrije natuur. En er wandelen, fietsen, picknicken, verse groenten halen, speciale biertjes . Eengezinswoningen met een tuin en een eigen parkeerplaats, in het stedelijke hart van Amsterdam -Oost. Je vindt ze in Oostpoort. Daar zijn sinds kort zestie. Ik liep deze week op de middenweg in Amsterdam zomaar een tof indoor park tegen het lijf: het Popinnpark.


Een creatieve manier om met leegstand om te gaan! Deze tuin is open voor iedereen, met het idee dat Amsterdammers hier . Soeptuin Bredius - correspondentieadres. Daarnaast stimuleert de Tuinenstichting de openstelling van particuliere tuinen en organiseert excursies.


Een biologisch dynamische boomgaard met zelfpluk, kippen, Tuincafé en Súper- markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.