woensdag 23 november 2016

Tuinideeën achtertuin

Als je vragen hebt dan ben ik er altijd voor je om deze te beantwoorden. Bewaar je vragen tot het eind. Lees eerst dit artikel en stel daarna al je vragen onderaan dit bericht. Ik krijg een melding in mijn mailbox als je hebt gereageerd. Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen.


Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden om een strakke tuin aan te leggen zijn eindeloos.

Wij zetten boeiende strakke tuin ideeën op een rij. Heb je geen inspiratie voor je tuin ? Ontdek nu de juiste ideeën voor uw landelijke tuin. Op zoek naar tuinideeën ? Een kleine tuin ontwerpen vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte. Bekijk de leukste tuinideeen bij vtwonen.


Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin. Heb jij al een idee voor jouw voortuin?

Doe hier inspiratie op aan de hand van prachtige voortuin ideeën. Een schitterende achtertuin ter inspiratie van kleine achtertuinen. Glazen weckpotten met vetplanten.


Prullenbak als plantenbak. We hebben veel van onze tuinen gefotografeerd. Zo kunt u allerlei voorbeelden bekijken van de stijl die u het meeste aanspreekt.


Bent u op zoek naar leuke ideeën of inspiratie voor uw tuin ? Hieronder vindt u mooie ideeën en foto's voor een leuke tuin. We hopen dat we met onze tuinvoorbeelden u kunnen inspireren. U kunt meer informatie over een tuin vinden door op de foto te klikken en vervolgens op het kettinkje te . Dit is mijn 200ste bericht!


Er is al een uitgebreide tuindesign blog ontstaan om lekker doorheen te surfen op zoek naar leuke tuinideeën. Vind je het leuk om deze blog te volgen. Een reactie op een berichtje waardeer ik . Bezoek onze referentiepagina's en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen, klassieke tuinen, dakterrassen, bestrating, beplanting, rotstuinen en romantische tuinen. Tuinvoorbeelden bekijken?


In een winterse tuin hoort natuurlijk gezellige verlichting!

Nummer zou ik ook wel in mijn tuin willen! Wij houden van mensen met groene vingers en vinden de tuin een van de fijnste plekjes van het huis. Met een tuin kun je oneindig variëren. Inspiratie komt dus altijd goed van pas.


Van een groene tuin tot een terras met tuinhuisje. Alles is mogelijk binnen een tuin. Oude walbeschoeiing verwijderd. Aanwezige drainage vervangen door nieuwe drainage.


Begin gemaakt met nieuwe walbeschoeiing. Aankomende week worden de werkzaamheden aan walbeschoeiing afgeron plaatsen van ankerstangen en geheel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.