donderdag 24 november 2016

Spereco speeltoestellen

Spereco is aangesloten bij:. Speeltoestellen en straatmeubilair voor zowel de natuurlijke als de stedelijke omgeving. Ontwerp, montage, onderhoud en inspecties.


Er zijn momenteel geen inzendingen in deze categorie. Deze vijf bedrijven zijn reeds vele jaren bezig de . Onze samenwerking garandeert u vier belangrijke .

Word vandaag gratis lid van LinkedIn. SPERECO is een Nederlandse fabrikant en leverancier . Al meer dan jaar bedenken, ontwerpen en bouwen wij unieke speeltoestellen , speelplaatsen en straatmeubilair. Onze voorzieningen sluiten naadloos aan op de uitstraling van een woonwijk, recreatiepark, schoolplein of andere mogelijke speel- of zitplaats. De andere komen uit andere provincies. Met ons totaalconcept creĆ«ren we innovatieve en . Deze pagina toont een selectie van door het Keurmerkinstituut gecertificeerde speeltoestellen en skatebanen.


Geleverd en geproduceerd door een kersverse ontwikkelaar en producent van buitenverlichting, met toch al jarenlange ervaring achter de kiezen: Novolux.

Buitensport Nederland B. Bosgroep Zuid Nederland heeft samen met de gemeente Weert en de Stichting Zintuigenpark Weert het . Veiligheid - keuringen - inspecties - regelgeving. M van der Werf allround. NAAM EN ADRES VAN DE ONDERNEMER AAN WIE DE OPDRACHT IS. Oude Dijk 1 Achthovenerweg 2 Schimminck 1 Hanzeweg.


Datum wijzigingsbla. Besluit Bodemkwaliteit, Nee. The First Whole Moon Catalog is een conceptuele installatie over leven op de maan, voor de Oslo Architecture Triennale. Daar waar voorheen een LTS-school stond ligt nu een zes hectare groot park omringd door woonwijken met . Wat is er leuker dan spelen met zand en water.


In de zandbak is een waterpomp waar de kinderen zelf water kunnen pompen. Maak een tunnel van plastic buizen vanaf de pomp en leidt het water door de zandbak heen. Bij koud weer staat de pomp niet aan.


VelopA Omniplay heeft een lijn goedkope speeltoestellen ontwikkel nu de budgetten bij overheden en onderwijsinstellingen slinken. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken. Het is avontuurlijk, interactief en de zintuigen .

Voor gemeenten en diverse instellingen ontwerp ik natuurlijke speeltuinen, hieronder een greep uit het speeltoestellen assortiment. Bij interesse kunt u via mail of. Meerdere van de door mij ontworpen speeltoestellen zijn gemaakt door de firma Smits Speelbord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.