dinsdag 29 november 2016

Bielzen zwart

Bielzengroen, voor bescherming en verfraaiing van tuinhout en tuinbielzen. Op basis van bitumineuze bindmiddelen. Diepzwart van kleur, mat, goed dekken sneldrogen waterafstotend en geeft niet af. Vind beton bielzen zwart op Marktplaats. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!

Het voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. CetaBever bielzenzwart is . Het is een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen die direct met grond of water in aanraking zijn. Impraline bielzenzwart is een beschermende houtverf en is geschikt voor grof houtwerk buitenshuis. Dit product kan op zowel nieuwe als eerder met carbolineum of creosoot.


Bielzenzwart is onder andere toepasbaar op bielzen. Ook uitstekend geschikt voor geïmpregneerd hout, het bladdert niet en geeft een zijdematte, . Uw bielzen en border en prima bescherming geven?

Bestel eenvoudig en snel! Een matte, dekkende houtbescherming speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van je bielzen en rolborders. Niet toepasbaar op bielzen waar men op zit of loopt vanwege afgeven. Overschilderbaar na ± uur.


Rendement: ± m² per liter. IMPRALINE BIELZENZWART (iets matter dan Zwarte Teer). Geschikt voor bielzen en . Koopmans Hout en bielzenzwart is een beschermende coating voor houten delen onder– en boven de grond die o. Op hard en zachthouten schuttingdelen.


Door het sterk impregnerend vermogen ontstaat tevens een optimale aankleuring van de ondergrond. Over met teer behandelde producten zetten. Bij 20° C stofdroog na uur. Voorkomt bladdervorming.


Niet gebruiken op bielzen waarop gelopen of gezeten wordt. De verf is diepzwart van kleur, sneldrogend en geeft bovendien niet af. Minimale bestelhoeveelhei 000.


Hoi, ik wil mijn groete schuur weer zwart hebben. Ik wil er over heen verven, liefst goedkoop en met iets dat niet afgeeft.

Beschikbaarhei Beschikbaar. Op zag ik iemand bielzenzwart gebruiken. Ook toepasbaar op hout dat eerder is behandeld met Carbolineum of Creosootolie. Je kunt het toedienen op eerder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.