dinsdag 29 november 2016

Gardena tuinslanghaspel 20 meter

GARDENA Classic tuinslang - met armaturen - meter. Rollup Slangenbox, voor wandmontage (zwenkbaar 180°) of vloermontage (zwenkbaar 360°). Zelfoprollend: de slang wordt vanzelf weer keurig opgerold.


Ruimte besparend op te hangen, b. Geïntegreerde handgreep voor c. PVC slang m , met accessoires.

Vergelijken Verwijderen. Talen Tools tuinslangset m. Hij is bijzonde drukbestendig en bij het gebruikt knikt hij of verdraait hij niet. Bovendien zijn de wanden versterkt voor meer veiligheid en een . De meter lange tuinslang is ideaal voor middelmatig gebruik en geschikt voor maximaal bar. De slang is geschikt voor maximaal bar. De set bestaat uit een tuinslang van meter diverse armaturen.


De tuinslang is gemaakt van hoge kwaliteit textiel, door dit textiel is de slang . Hozelock Slanghaspel 15m.

Gardena Comfort Flex Powergrip tuinslang meter. Op zoek naar een tuinslanghaspel ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan tuinslanghaspels. Op werkdagen voor 14u besteld = volgende werkdag geleverd! Tuinslanghaspel met tuinslang.


Voeg toe aan winkelwagen. In perfecte staat (slechts enkele malen gebruikt)! Deze technologie zorgt ervoor dat de slang en slangstukken in elkaar grijpen als tandwielen. Een tuinslanghaspel vind je op VERGELIJK. Bezoek onze website en vind de handigste tuinslanghaspels.


Deze comfert flex tuinslang van meter met Power Grip profiel heeft een betrouwbare verbinding met optimaal houvast: de wens van veel tuinbezitters. Bestellingen boven de euro gratis verzending. Het onderstel is speciaal vormgegeven voor goede stabiliteit en makkelijke verplaatsing. Deze wikkel je namelijk om de een cilinder heen.


Je kunt het geheel ophangen aan de muur, maar ook op de grond zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.