dinsdag 29 november 2016

Marnixbad openingstijden

We leggen de lijnen voor u klaar, minimaal een A-diploma is verplicht. Bekijk hier de tijden en tarieven van deze activiteit of kijk in onze app. Veel zwemplezier gewenst!


Recreatief - Iedereen is welkom! Lekker spelen met uw kin zelf oefeningen doen of gewoon genieten van het warme water.

Bij het recreatief zwemmen is iedereen welkom, op de aangegeven uitzonderingen na. Welke soorten recreatief zwemmen bieden we? Regulier € 3Stadspas € 3Maandkaart volwassenen Eén vaste les per week van min.


R = het reguliere tarief, geldend voor alle gasten. Belangrijke informatie over onze kaartsoorten. Geldig op dag van aankoop. Geen borg voor polsband.

Eén jaar geldig, ingaand op dag van aankoop € 1borg per polsband. Heeft u de mooie leeftijd van jaar al bereikt? Samen zwemmen en genieten, dit rustig op uw eigen tempo. Onze medewerkers ontvangen u graag en zijn ingesteld op uw wensen.


Fifty fit is er voor iedereen van jaar en ouder! Zwembad Marnixbad in Amsterdam - informatie over zwemactiviteiten, tijden en prijzen en website. Bekijk hieronder een link naar alle openingstijden van de zwemactiviteiten in het Marnixbad. Aquajoggen in zwembad Marnixbad in Amsterdam? Lees alle info hierover, zoals tijden en prijzen.


Conditie zwemmen of uurtje duur in zwembad Marnixbad in Amsterdam? Onbeperkte deelname aan groepslessen per week voor 3euro per maand. Onze groepslessen worden gegeven in de grote zaal boven het zwembad en keer per week (de aqua fitness) in het therapie bad van het Marnix. Favoriet Bekijk rooster.


Wednesday : 7:- 21:00. Thursday : 7:- 21:00.

Omdat Marnix het meeste in de buurt ligt, lag de keuze voor dit zwembad voor de hand. Recent user searched keywords. Je gaat gewapend met zwembroek, chloorbril en handdoek op weg naar bijvoorbeeld het Marnixbad (of HetMarnix zoals het tegenwoordig modieus heet) en meldt je bij de kassa voor de.


Nu ik de openingstijden van 't Marnix bekijk zie ik dat er -zeker in 't weekend- veel ruimte is om baantjes te trekken. Het Marnix is op alle punten top.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.