maandag 28 november 2016

Vlaggenmast plaatsen

Witl u een vlaggenmast plaatsen of bent u opzoek naar het onderhoud? Hier vindt u hoe u dat zelf kan doen en hoe wij u daarin kunnen ondersteunen. Volgens de regels is het toegestaan om maximaal één vlaggenmast met een lengte van zes meter of . Tegenwoordig wordt een vergunning voor het plaatsen van een vlaggenmast aangevraagd via de website Omgevingsloket Online.


Wij informeren u over de beschikbare plaatsingsmethodes van uw vlaggenmast.

Het ondersteunt u bij het kiezen van de door u gewenste vlaggenmast. Daarnaast kunt u ook terecht voor uw vlaggen en banieren. Snelle levertijden en hoge.


Monteer de ankerplaat en de draadeinden, conform de schets. Laat de draadeinden in het beton zakken, waarbij de kantelplaat op het beton rust. Het plaatsen van een vlaggenmast gaat het beste met een kantelbare voetplaat.


Het grote voordeel zit in de volledige nastelbaarheid waardoor de vlaggenmast altijd eenvoudig en snel loodrecht gezet kan worden.

Vlaggenmast plaatsen met kantelvoet. Het kantelanker is een populaire houder voor de vlaggenmast voor het kantelen van de mast. Zeer eenvoudig zelf te plaatsen in de grond. Met benzine europalenrammer.


Minstens net zo belangrijk als de vlag zelf is de vlaggenmast waar de vlag aan komt te hangen. Deze vlaggenmast is in diverse soorten en maten te koop en de bevestigingsmethoden zijn ook heel divers. We hebben de meest voorkomende plekken waar u een vlaggenmast kan plaatsen voor u op een . U bespaart tot wel op de kosten voor banieren. Ook voor vlaggen kan de WindSwinger worden ingezet.


Deze zijn ijzersterk en binnen een dag te plaatsen. Desgewenst verzorgt Limeta ook de vergunningsaanvraag voor u. Voorwaarden: Hoogte vlaggenmast : maximaal meter. U kunt een vlaggenmast vergunningsvrij bouwen.


Lager mag dus wel, hoger niet. Maximaal één mast per erf.

In een enkel geval bent u wel vergunningsplichtig. Dit is bijvoorbeeld het geval als u meerdere vlaggenmasten wilt plaatsen. Arbeidsloon en betonvoet voor de grondmontage zijn inbegrepen. Prijzen anders dan plaatsing in de grond zijn op aanvraag. Wij plaatsen en verzorgen eventueel ook het onderhoud aan de vlaggenmasten.


Wij leveren aan wederverkopers, particulier en . Een vlaggenmast in een tuin van een particulier of bedrijf valt onder artikel onderdeel van bijlage II van het Besluit omgevingsrecht ( Bor ). Op grond van dit artikel is het toegestaan om één vlaggenmast (van maximaal meter hoog) per erf zonder omgevingsvergunning te plaatsen. Als u meer dan één vlaggenmast. Een vlaggenmast is meestal een cilindrische vlaggenmast of conische vlaggenmast gemaakt van aluminium buis, polyester buis of houtenmast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.