maandag 28 november 2016

Groene muur

Ontdek en bewaar ideeën over Woonkamer groen op Pinterest. Meer ideeën over Donkergroene muren , Donkergroen kamers en Tropische interieur. Deze Grote Groene Muur moet Afrika redden. Dat is goed voor het klimaat, maar helpt ook tegen migratie.


De Grote Groene Muur moet Afrika redden van de droogte.

Groen wordt steeds meer onmisbaar als kleur in huis. Om de oprukkende woestijn tegen te houden willen de staatshoofden van elf Afrikaanse landen in de SAHEL-regio een muur van bomen planten. Dwars door Afrika, van Senegal in West-Afrika tot Djibouti in het oosten van Afrika. De Senegalese president Abdoulaye. We kunnen er niet meer omheen, we zien het overal.


Voor je dagelijkse dosis inspiratie hebben wij de mooiste interieurs met een groene muur op een rijtje gezet. Bron: Coco Lapine Design.

Groen Ook groen zorgt voor rust en doet je aan de natuur denken. Groene accenten doen het altijd goed in een interieur, maar ook een groene muur kan een kalmerend en fris effect hebben. Het is de kleur van leven.


Geel Geel in je interieur brengt de zon in huis. Vandaag geven we je tips over hoe je je stadstuin voorziet van een mooi extra element: een verticale tuin. Naast details over de aanleg van een verticale tuin zullen we ook ingaan op het onderhoud van ervan, zodat iedereen met een stadstuin straks kan genieten van een mooie groene muur ! Verticale plantenwanden, een levende groene muur , groene schilderijen of moswanden creëren een maximale beleving van groen in de binnenruimte.


Een verticale plantenwand heeft vele voordelen. Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat een groene muur erg mooi staat. Een groene muur ontwerpen en plaatsen is één van de specialiteiten van Any Green. Ontdek onze levende of gestabiliseerde groene muren en onze plantenwanden! Landen in de Sahel-Sahara regio kampen al jaren met een . Tover uw saaie muren om tot groene kunstwerken.


Zowel gevels buiten als wanden binnen kunnen dienst doen als basis voor een groenmuur. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Zelfs de meest creatieve ideeën kunnen we omzetten in realiteit, ongeacht de vorm of de locatie.

Van een verticale tuin die van een . Een km brede strook bomen en groen, van Senegal tot Djibouti, gaat de verwoestijning terugdringen. We hebben inmiddels allemaal wel gehoord van groene daken en hun ecologische voordelen, maar er is ook een nieuwe trend in stedelijke omgevingen: de levende groene muur. In plaats van met blauwe regen of klimop bedekte muren die de cementstructuur beschadigen, tonen deze muren een . Groene gevels of verticale tuinen zie je al wel eens aan de gevel van een groot gebouw, maar het kan ook binnen. De kleur groen op de muur zorgt voor een mooie warme aanvulling op het wit als basis.


De kleuren groen , beige, oker, grijs en camel komen op meerdere plekken terug in de ruimte. Waar ik in het vorige huis een witte vloer had hebben we in dit huis gekozen voor een visgraatvloer van Moduleo. De grootste prioriteit is de strijd tegen bodemaantasting in het kwetsbare gebied.


Daarnaast moet de groene ader jaarlijks tot drie miljoen ton Cuit de lucht halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.