dinsdag 29 november 2016

Houtworm in tafel

Wees attent voor de symptomen van houtworm. De Houtworm in meubels is een serieus probleem en kan veel schade aanrichten aan uw interieur. En niet alleen uw meubels kunnen beschadigen. Want mocht uw huis een houten constructie hebben, dan kunnen Houtwormen dit ook aantasten. Wanneer het zwarte gaatjes zijn dan bestaat de kans dat het oude houtwormgaatjes zijn en deze tafel al behandeld is.


Wanneer je blank hout ziet dan is de kans heel groot dat het verse gaatjes zijn en dat deze nog niet zolang geleden eruit gekomen zijn.

Dan is het zaak om de tafel tegen houtworm te laten behandelen. De kans is wel groot dat dat houtworm is. Wanneer je een klap op de tafel geeft zie je dan ook dat er boormeel uit de tafel komt?


Wanneer je gaat verhuizen is het zeker goed om deze tafel te laten behandelen en ja invriezen is de enigste mogelijkheid. Houtworm in nieuw meubel Onlangs kochten we een massief eiken tafel bij de firma Overstock. Na levering van de tafel ontdekte ik in één plank van het ta.


Zelf vervoerd en de poten op het blad geschroefd. Ik (we) heb vorige maand in Apeldoorn bij een teakzaak een mooie teak eettafel gekocht. Mooie zwartleren stoeltjes erom heen, t is een.

Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden? Gelukkig weet oma raad met haar huismiddeltjes. Lelijke boorgaatjes van de houtworm zijn vooral in antieke meubelen een grote ergernis. Maar wat kunt u doen om de ongewenste plaaggeesten voor eens e. Ook meubels zijn een geliefd kostje voor de houtworm. Alles staat op het menu van de houtworm.


Zeker in waardevolle antieke meubels of meubels met een sentimentele waarde kan de klap groot zijn als u de houtwormplaag ontdekt. Als u antiek koopt bestudeert . Wij leggen in deze video uit hoe u een antiek meubel tegen houtworm dient te behandelen. Hij fronste zijn voorhoofd en keek om zich heen.


Hij draaide zich om en keek omlaag. Hij zag dat hij op een tafel van dik eikenhout stond. Je voorkomt aantasting door houtwormen als je het hout beschermt met verf, was of beits.


De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof.


Een groot aantal houten bureaus is voor houtworm een traktatie net zoals een enorme houten eettafel.

Mieren en spinnen is vervelen maar meestal niet schadelijk, houtworm e. Ze lopen over de hele tafel. Dance like no one is watching. Ik zei toen, ik vraag het wel even op GV.


Het is nl een prachtige kast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.