vrijdag 26 januari 2018

Gecertificeerde speeltoestellen

Dé leverancier van professionele speeltoestellen. De Arkema speeltoestellen worden gecertificeerd door het logo-keurmerk. Producent van houten speeltoestellen voor gemeenten, scholen en openbare speeltuinen.


Doordat wij de levering en montage - door heel Nederland - voor u kunnen verzorgen, hoeft u zich ook daar geen zorgen meer om te maken. Van Ee Speeltoestellen heeft jarenlange ervaring en biedt u veelzijdige mogelijkheden tot het inrichten van uw speelterrein. We beschikken over speeltoestellen in alle soorten en maten en bieden ook gezonde schoolpleinen aan!

Tevens staat veiligheid bij ons voorop, zo zijn al onze speeltoestellen gecertificeerd. Deze pagina toont een selectie van door het Keurmerkinstituut gecertificeerde speeltoestellen en skatebanen. Neem een kosteloos en vrijblijvend abonnement op onze nieuwsbrief . Bij Nijha kun je diverse professionele speeltoestellen kopen. Wij ontwikkelen in eigen huis en verzorgen projectadvies voor de inrichting van uw speelplek.


Als leverancier van speeltoestellen voor een brede doelgroep (basisscholen, parken, speelplaatsen, speeltuinen, gemeenten), kunt u bij ons ook terecht voor professionele speeltoestellen voor gehandicapten. Onze speeltuin toestellen zijn stuk voor stuk gecertificeerde , veilige speeltoestellen. Met name op het gebied van .

Meer over valondergronden. Tweepersoonswip Programma: Basic Play Artikelnummer: BBP. Formele speelplekken zijn vooral een verzameling van speeltoestellen en bieden daarom onvoldoende uitdaging voor alle kinderen.


Kinderen kijken op hun eigen manier naar de ruimte. Voor kinderen is buiten één grote speelplek. Elke ruimte biedt eigen mogelijkheden en uitdagingen. En daarom kijken wij door de ogen . Daarnaast beschikken wij over een eigen showterrein voor onze robinia speeltoestellen , hierin zijn wij haast uniek te . Bent u op zoek naar de beste gecertificeerde speeltoestellen ? Bij Arkema Speelvoorzieningen vindt u de grootste keuze.


Bekijk nu direct ons aanbod! Dit zodat er per direct veilig gecertificeerde speeltoestellen voor buiten geleverd konden worden. Al onze houtproducten zijn onder Komo-Keur behandeld tegen weersinvloeden wat een . Hallo, hierbij bieden wij onze profesoinele - speeltoestellen aan. De reden van verkoop is dat onze zoon hier niet meer mee speelt, en ze nog een prima ronde mee kunnen.


Koop of Verkoop schommel op Marktplaats. Zoekt u een veilig houten speeltoestel ? Speeltoestellen , Speelhuisjes, Schommels, Klimrekken en nog veel meer!

Jungle Gym Origineel Houten Buitenspeelgoed! De gemeente vindt het de verantwoordelijkheid van de exploitant om dit samen met de leverancier op te lossen. Het speeltuinbestuur zit in de clinch met de leverancier. De speeltuin is het spuugzat.


Dat het inspectiebureau dit maar oplost met de levernacier. Het toestel is immers gecertificeerd Mijn vraag: . Onze speeltoestellen zijn er op gebouwd om te voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen voor proffesionele speeltoestellen. Voor combinaties van gecertificeerde toestellen en voor nieuwe combinaties van gecertificeerde modules moet een keuring worden uitgevoerd.


Grote speelstructuren in speelhallen moeten altijd in hun geheel gekeurd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.