woensdag 24 januari 2018

Zwembad duitsland grens

Voor de liefhebbers van het koele én warme nat heeft het Duitse grensgebied aardig wat bestemmingen in petto! Of het nou gaat om heerlijk ontspannen aan het strand van een recreatieplas, spetteren en spatteren in een buitenzwembad of lekker genieten van een hete whirlpool – hier vind je het allemaal. Leef je uit in één van de zwemparadijzen in de regio!


Dan kun je je naar alle hartenlust uitleven in één van de zwembaden in het Duitse grensgebied. Lekker spetteren en spatteren tijdens een dagje zwembad , heerlijk bij slecht weer, maar natuurlijk ook bij mooi weer in het .

Wat is er heerlijker dan een dagje met de kinderen naar het zwembad ! Tijdens een bezoek aan Duitsland kunt bij deze leukste zwembaden terecht. Het aller-aller-allerleukste zwembad van Nederland is zonder twijfel het Tikibad van Duinrell. De leukste, snelste en beste glijbanen met of zonder grote waterbanden, een golfslagba buitenzwembad en o, ja, je kunt natuurlijk ook nog het park.


Woon je – net als ik – vlakbij de grens met Duitsland ? Een dagje vakantie in de Tropen, net over de grens in het Duitse Euskirchen, dat kan. Het enorme subtropische zwemparadijs met saunacomplex ligt .

Een overzicht van alle subtropische zwembaden in Duitsland. Voor een dagje weg in een subtropisch zwembad van een vakantiepark is het vaak nodig om te. In Duitsland vind je de allerbeste aquaparken met spectaculaire glijbanen en prachtige zwembaden ! Net over de grens in Bocholt ( Duitsland ) vind je Bahia. En dat allemaal in een lekker Caribisch sfeertje. Op het moment dat u kleine kinderen bent en u niet te ver van huis wil, dan is dit waterparadijs in Duitsland net over de grens met Nederland de ideale locatie voor waterpret.


Het voordeel aan dit zwembad is dat u niet eens op vakantie hoeft te zijn om er een dagje naartoe te gaan. Vanaf Amsterdam is het . Het is zomer en iedereen zoekt de verkoeling op! Een waterpark is plezier voor iedereen die gek is op water en avontuur. In ons eigen land en net over de grens. Waar in gelderland zitten jullie?


Is goedkoper en de zwembaden zijn mooier . Het werd het zwembad Ahaus, of eigenlijk heet het Aquahaus. Ik dacht dat we er vanuit Enschede met een kwartiertje wel zouden zijn, ik haalde Alstatte en Ahaus even door elkaar :-). Ik hou er altijd wel van, even de grens over én je voelt gelijk dat je in .

Waldfreibad Walbeck is een buitenzwembad gelegen in Duitsland. Het buitenzwembad biedt vele recreatieve mogelijkheden zoals duiken, glijbanen, volleybalvelden en sportzwembaden. Kom zwemmen, slechts minuten van de Nederlandse grens in het pitoreske aspergedorp Walbeck. Slechts kilometers over de grens bij Venlo, in het mooie duitse stadje Kempen, biedt de Sauna en waterwereld aqua-sol (Sauna und Wasserwelt aqua-sol) een warm welkom aan zowel sportieve zwemmers, gezinnen als ook saunaliefhebbers.


Het grote zwemgedeelte staat binnen en buiten garant . We zijn ooit met de middelbare school (echt jaar geleden oid ) naar een zwembad in Duitsland gegaan ergens (net over de grens bij venlo volgens mij). Daar hadden ze echt een wildwaterbaan met daarin watervallen en drops van 3m etc Dat was zo bazend. Maar ik weet niet meer waar het was. In deze hotels van HotelSpecials heb je in Duitsland een binnenzwembad , buitenzwembad of zwemparadijs in het hotel tot je beschikking.


Heerlijk dus tijdens een weekendje weg. En ben je met het gezin op pa dan is het natuurlijk fijn . Dinsdag - donderdag, 20. Of je nu van water, bossen, bergen of steden houdt, EuroCottage heeft het juiste vakantiehuis in Duitsland voor je. Zwemmen voor laatkomers. Stap de voordeur uit en ga wandelen in de.


Een luxe vakantiehuis in Duitsland met zwembad of een vakantievilla met sauna is niet zo moeilijk te vinden. Een villa of luxe chalet is stijlvol en comfortabel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.