vrijdag 26 januari 2018

Muizen diervriendelijk verjagen

Net zoals dat wij mensen in de winter vaker binnen te vinden zijn vanwege de kou doen muizen dat ook. Helaas, muizen hebben geen dikke wintervacht en verlenen. Een kat in huis verjaagt muizen. Alleen al de geur van een kat zal zorgen dat de muizen willen vertrekken.


En eerlijk is eerlijk- onze eigen kat is zo tam dat hij echt niet actief op jacht zal gaan naar muizen. Het instinct van een kat is echter wel zo sterk dat als hij –waarschijnlijk per ongeluk- een muis heeft .

De muizen doden kan door ze te bestrijden met één van de gifsoorten of vangen met klemmen cq elektrische muizenvallen. Levend vangen kan door middel van diervriendelijke muizenvallen. Ook kunt u de muizen verjagen met een geur of met een geluid. U kunt de muizen prima op een diervriendelijke.


Maar werken deze middelen echt, of zijn dit fabeltjes? Hoe kun je muizen verjagen zonder gif? Lees hier hoe je op verschillende manieren muizen op diervriendelijke manier kunt wegjagen.


Diervriendelijk muizen bestrijden. Er zijn ook diervriendelijke manieren om het muizen probleem op te lossen.

U hoeft de muis niet te verjagen of te doden. Of zelfs verjagen met ultrasoon geluid. Ik geef je hier essentiële TIPS in de strijd tegen muizen in huis.


De eerste stap die je neemt is het diervriendelijk verjagen van de muizen. Dit kun je doen door een ondraaglijke omgeving voor muizen te creëren waardoor ze gestrest raken. Het systeem van Plug In Pest Free werkt heel anders en ZONDER geluid. Daarnaast kan het afweren en bestrijden van muizen in je huis een hoop werk zijn als je niet weet wat je doet. Dit is een diervriendelijke manier om muizen te vangen.


Een muis uit je huis verjagen. Je kunt een diervriendelijke val neerzetten en de muis buiten vrijlaten, een traditionele muizenval gebruiken of zelfs een kat nemen om de klus te klaren. Het kan zijn dat je de muis een tijdje achterna moet rennen voordat je hem naar buiten kunt verjagen.


Deze zoogdieren komen na de mens het meest voor, dit terwijl muizen nergens gewenst zijn. In veel gevallen zullen de muizen weggevangen ( diervriendelijk ) of bestreden moeten worden. Verdrijven van de muizen. Muizen laten zich niet zomaar verjagen ! Een van de opties om diervriendelijk muizen te verjagen , is door ze letterlijk te verjagen.


Ook ultrasone geluiden kunnen muizen verjagen. Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken.

Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen. Gebruik diervriendelijke muizenvallen , waarbij het deurtje achter de muis dichtklapt en gebruik bij voorkeur chocolade als lokaas. Laat de muis op minimum km van je . Daarnaast zijn er tal van huis-, tuin- en keukenmiddeltjes waarmee je de dieren zou kunnen verjagen. Natuurlijk kun je ook erg. Wij hebben hier echter samen met onze klanten geen goede ervaringen mee gehad.


Dus ja wilt u de muis niet doden en diervriendelijk uit huis verjagen , het is mogelijk. Het liefst wilt u natuurlijk helemaal geen muizen in uw huis rond hebben lopen. Nu kan ik het gaatje dichtmaken en zo voorkomen dat de muis terugkomt. Dat neemt echter niet weg dat hij dan nog steeds onder mijn vloer leeft, waar hij hoogstwaarschijnlijk bij kabels en dergelijke kan komen.


Ik moet de muizen dus verjagen. Hoe kan dit diervriendelijk ( dus zonder dat ze dood gaan). Tupoleum schrikt muizen en ratten af, waardoor ze verdwijnen. Geschikt voor binnen en buiten. Ratten worden soms verjaagd door de aanwezigheid van honden.


Deze week gaat de tuinvraag over het bestrijden van muizen op diervriendelijke wijze. Over slakken bestrijden hadden we het al eens gehad in die context, h.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.