woensdag 24 januari 2018

Hoveniersbranche

Hoveniersbranche : verduurzaming en waterbeheersing belangrijkste trends. Twee jaar eerder stonden het efficiënte werkproces en kostenbeheersing nog . Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal- economisch en bedrijfsmatig gebied.


VHG-leden1) boekten in het eerste kwartaal gemiddeld procent meer omzet dan een jaar eerder.

Dit is de hoogste groei in zes jaar, het zesde kwartaal op rij dat de VHG- leden gemiddeld hun omzet zagen stijgen en het derde kwartaal op rij . VHG-leden betekent dit de grootste omzetstijging van de afgelopen zes jaar en het vierde kwartaal op rij dat de . De startpagina voor ondernemers in de hoveniersbranche. Bron: CBS – Kwartaalmonitor VHG. In deze publicatie worden de omzetontwikkelingen van de VHG-leden als geheel en onderverdeeld naar vakgroep weergegeven en vergeleken met de totale . Nederlandse hoveniersbedrijven worstelen met lage prijzen, en met hun kleine omvang.


Innovatie hoveniersbedrijven. Maar wat kun je daar als hovenier nu concreet mee?

Bijgaand treft u een handreiking. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Daarmee maken hoveniersbedrijven eindelijk een positieve groei door. Daarna is onderzoek gedaan naar de veranderingen binnen de hoveniersbranche. Uiteindelijk is de relatie tussen de veranderingen en het ondernemersresultaat gelegd.


Daarbij zijn enkele instrumenten vermeldt die de ondernemer handvat bieden bij het sturen van zijn bedrijf. Het onderzoek sluit met de . VELP – In het dagelijks leven zijn Eric Soer, Elbert Roordink en Rick Jansen mbo -docent Groene Ruimte bij Groenhorst Velp. Deze maand verruilden ze een week lang hun leslokaal voor een docentstage bij de groenbedrijven Koninklijke Ginkel Groep, Hendriks Hoveniers, De Lingebrug en GreenM2.


Canter voor de landschapsarchitectuur en hoveniersbranche. Wie op smalle weggetjes door tuinen, parken en bossen rijdt, heeft een uitzonderlijk compact voertuig nodig. Een voertuig dat betrouwbaar en comfortabel is, en bovendien over een groot laadvermogen beschikt: de Canter.


Dankzij de compacte constructie . De instroom van jong personeel vertoont een dalende trend. De branche van hoveniers en groenvoorziening heeft een lastige tijd achter de rug. Ondanks dat het werk sinds vorig jaar weer .

Als hovenier ga je voornamelijk aan de slag in het kleinschalige groen. Het werk bij mensen thuis is gevarieerd en vraagt om verschillende vaardigheden. Van onderhoud tot aanleg, van bestrating leggen tot schuttingen timmeren, van tekening tot tuin.


Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. Naast een hoveniersbranche vind je ook loonbedrijven, tuin en landschap, dienstverlening, groothandel in bouwmateriaal, ingenieur. Title, Marktmonitor hoveniers: een onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de hoveniersbranche.


Export Citation, BiBTeX EndNote RefMan . Hovenier Helpt is een initiatief voor de hoveniersbranche en streeft naar het volgende: Ondersteuning en verrassingen creëren voor Nederlanders die hulpbehoevend zijn door (één week) openbaar en particulier groen aan te pakken met hulp van professionele hoveniers. Daarom is er voor iedereen binnen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.