maandag 29 januari 2018

Springplank

Een duikplank is een springplank in een zwembad om vanaf te duiken. Duikplanken zitten aan een kant vaak vast aan een scharnier, zodat de plank om hoog gezet kan worden als deze niet in gebruik is. Nog op zoek naar een gezellige, leuke school voor uw kind?


Wij staan paraat om uw kind te laten springen naar de toekomst! BASISSCHOOL DE SPRINGPLANK.

Mensen voor wie tot dus ver alleen de maatschappelijke opvang een oplossing kon bieden, maar daar eigenlijk niet thuis horen. Ook zijn we er voor mensen die wél tijdelijk opvang hebben, maar het liefst zo snel mogelijk via werk weer op eigen benen staan. Vanaf dinsdag januari beginnen de werken aan het dak van de refter. Springplank streeft naar groei, ontwikkeling en zelfredzaamheid.


Wij zijn een school voor speciaal basisonderwijs en bieden daarnaast specialistische ondersteuning aan scholen in Den Haag. Ons team wil een zo goed mogelijke ontmoetingsplaats vormen voor alle kinderen ongeacht kleur, geloof, culturele of sociale achtergrond. Het is de overtuiging van ons team dat we met elkaar en voor elkaar de verantwoordelijkheid dragen voor onze kinderen.

Wij heten u van harte welkom in ons schoolgebouw in Het Gebouw! Waar onderwijs meer is dan lesgeven! ABC After School Programs. Proudly created with Wix. Kinderen met een toelaatbaarheidsverklaring “Speciaal Basisonderwijs” mogen op onze school worden aangemeld.


Vrijwel al onze leerlingen komen uit de gemeentes Putten, Ermelo, Harderwijk en . Wij geven de kinderen vertrouwen in zichzelf en anderen. Het assortiment is, zoals het een woonwarenhuis betaamt, schoon en zeer breed. Alles zit in hetzelfde gebouw.


We bieden zo een compleet aanbod voor kinderen tot . Ieder kind is uniek en krijgt de vrijheid en het vertrouwen om zijn omgeving en zichzelf te leren kennen. Openbare basisschool in Teteringen en de enige Jenaplanschool in Breda en omstreken. Op deze website is alle informatie over de school te vinden.


Bij ons leren kinderen van en met elkaar. De laatste nieuwtjes, fotoreportages, nieuwsbrieven, schoolgids en interessante tips voor ouders en kinderen.

Dit betekent dat we open staan voor ieder kin ongeacht diens achtergrond of afkomst. De kinderen zijn verdeeld over groepen. De groepsgrootte is gemiddeld kinderen. U bent mogelijk op zoek naar een school voor uw kind. Dat betekent dat u staat voor een belangrijke keuze.


We hopen dat onze website kan helpen bij uw zoektocht naar een goede basisschool . Een school die past bij uw kind. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Wat een betrokkenheid bij iedere leerling!


Jullie laten kinderen stralen op het podium! Wat dat betekent voor het onderwijs op onze school en waarom dit zo uniek is, wordt uitgelegd in een korte animatiefilm die start als u klikt op de foto hieronder. Vergeet u niet het geluid op uw computer aan te zetten?


Heel veel kijkplezier gewenst! De technische en wetenschappelijke ontwikkelingen in de maatschappij van de 21ste eeuw zijn van dergelijke aar dat een grote focus op STEM (science, technology, engineering, maths) in het onderwijs onvermijdelijk is. Daarom zetten we het onderzoekend leren centraal reeds vanaf de kleuterklas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.