woensdag 31 januari 2018

Strakke tuin

Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhou ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling. Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden . Op zoek naar inspiratie voor een strakke tuin ? Wij geven de mooiste strakke tuinen op een rijtje ter inspiratie voor jou!

Strakke tuinen ideeën en tips. Een tuinstijl die steeds meer aan populariteit wint is de strakke tuin. Deze tuinstijl kenmerkt zich uiteraard door strakke lijnen en kent daarnaast nog veel meer mogelijkheden. Ik laat je in deze blog kennismaken met de mooiste voorbeelden en inspiratietips voor een strak uitziende tuin. Daarnaast zijn de harde elementen, zoals bijvoorbeeld de terrassen, looppaden of tegels rondom het zwemba perfect afgewerkt in moderne strakke tuinen.


Uiteraard denken de vakkundige hoveniers en tuinarchitecten die zich op HOOG presenteren mee over een hoogwaardige afwerking van de moderne strakke tuinen. Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp!

Ons team van tuinarchitecten staat garant voor creatieve oplossingen die u zullen verrassen. Stijlvol genieten in de moderne tuin. Wat zijn de kenmerken van een moderne tuin? De moderne tuin is meestal een vrij strakke tuin met een lage onderhoudsbehoefte.


Richtprijzen, tips en inspiratie voor uw strakke tuin vindt u hier. Tuinvoorbeelden bekijken? Specialist in tuinaanleg, ontwerp, inspiratie en onderhoud. Veel mensen denken dat een moderne strakke tuin , automatisch saai moet worden.


Dat hoeft dus helemaal niet! Zo leg je zelf een minimalistische tuin aan. Moderne tuinen herken je aan de zuivere lijnen en de grote, groene vlakken met hier en daar een blikvanger.


De stijl is sober met veel aandacht voor structuur en architectuur. Ook een kleine tuin kan een strakke tuin zijn. Beperk je tot één plantenborder of geef je terras een strakke look met een leiboom en enkele moderne . Met de wensen van Jeroen en Elviera in het achterhoofd heeft de ontwerper van deze tuin , Erwin Stam, gekozen voor een strakke en moderne tuinstijl.

Met twee grote terrassen erin kunnen de twee met extra veel gezelschap genieten van hun prachttuin in spé. Ook wordt er tussen deze terrassen een groot gazon . U kan uw droomtuin in 3D bekijken voor hij is aangelegd. Zo ontstaat de strakke tuin die u in gedachten heeft. In Rijssen hebben de hoveniers van hoveniersbedrijf Odink een nieuwe tuin gerealiseerd met als bestrating Buff Brown en de bloembakken zijn gemaakt van wallblock modern, de mooie groene grasmat zijn graszoden van Bos graszoden. Een zeer tevreden klant, die kan gaan genieten van de tuin.


De opdrachtgevers uit Waalwijk wilden graag een strakke onderhoudsvriendelijke tuin met hoogwaardige materialen. Zij leiden een druk bestaan en willen graag tot rust komen in hun tuin. Om de rust te creëren wilden de opdrachtgevers water in hun tuin in de vorm van een vijver. Moderne en onderhoudsvriendelijke tuin met zwembad gerealiseerd.


Een strakke basis met rustige beplanting en tuinverlichting maakt een sfeervol geheel. Ook aan de kinderen is gedacht, een tuin voor het gehele gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.