woensdag 31 januari 2018

Overkapping fietsen particulier

Leverbaar in diverse lengtes, een standaard ral kleur van uw keuze. Bijzonder duurzaam en fraai om te zien. Afgewerkt met gegolfd staalplaat en helder ESG veiligheidsglas.


Een ideale fietsoverkapping voor bedrijf en particulier als het ook een uitstraling mag hebben. Fietsenstalling voor invalide driewielerfiets. Deze willen we stallen in de voortuin.

Er dient een aflopend gat gegraven te worden van ongeveer 5m breed en 4m lang inclusief een overkapping van 5x5m. Dit zal ook betekenen dat de tuin ( deels) opnieuw ingericht zal moeten worden. Bekijk deze pin en meer op Tuin . Vind fietsenstalling op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Fietsoverkappingen en fietsenbergingen. Falco weet al bijna jaar alles van fietsoverkappingen voor (openbare) buitenruimtes en kan een fietsoverkapping voor bedrijf, gemeente, school of architect maken.


Dat vindt men ook terug in onze ruime keuze in de categorie ( fiets ) overkappingen.

De mogelijkheden zijn oneindig . Of je nu kiest voor een overkapping die apart of als aanbouw wordt geplaatst, de kans is groot dat je afdak uit hout of aluminium zal bestaan. Het hoeft ook helemaal niet tegen de woning te plakken zoals bij een carport. Je kan ook een afdakje naast je tuinhuis maken.


Mooi aanbouw afdak in massief grenenhout. Plaats dit afdak tegen tuinschermen, een tuinmuur, de garagemuur of tegen de woning op een beschutte en goed bereikbare plaats. Op die manier creƫer je een. Hallo Dirk, wat voor type overkapping bedoel je precies? Met of zonder zijwanden?


En deze vind ik zelf ook heel inspirerend van EHT: . Overkapping op maat, tegen standaardprijs. Fibrokap is ontwerper en producent van alle mogelijke overkappingen , zoals fietsoverkappingen , carports, opslagoverkappingen en entreeoverkappingen. Al meer dan jaar zijn wij een begrip op de markt. U vindt onze overkappingen onder meer in de openbare ruimte . Safety Made Easy door Seton.


Falco is al ruim jaar een vertrouwde naam. Wilt u een overkapping voor enkele of meerdere fietsen of een fietsenstalling voor uw bedrijf de mogelijkheden voor fietsenstallingen zijn eindeloos. De afmetingen worden aangepast aan uw beschikbare ruimte en de hoeveelheid fietsen.

De brede toepasbaarheid maakt het systeem tot de ideale . Zoekt u een unieke design carport of overkapping ? Westerzon produceert carports en aluminium overkappingen op maat. Wist je dat BOzARC naast overkappingen voor particulieren ook producten aan de overheid en andere grote bedrijven aanbiedt ? Een van die producten zijn overdekte fietsenstallingen. Aangezien de herfst definitief begonnen is, gaan er niet veel mensen meer met de fiets naar het werk. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een fietsenstalling die bij u past, zoals een overdekte fietsenstalling , een open of een gesloten fietsenberging of een transparante fietsoverkapping. Allemaal specifiek aan te passen voor uw locatie en gemaakt van kwalitatieve materialen voor een lange levensduur en . Niet alleen omdat het gure . Ons gamma van fietsenstallingen is toepasbaar in elke situatie.


Van openbaar domein, scholen en bedrijven tot particulieren. Hierdoor krijgt de eindgebruiker een veilig gevoel bij het stallen van de fiets. Naast overkappingen en stallingen heeft Klaver Fietsparkeren ook fietskluizen in het assortiment.


Particulieren kunnen de kluis bij de woning plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.