vrijdag 16 september 2016

Houtigehage

De bewoners woonden in spitketen op de heide. Het analfabetisme was hoog. De woon- en leefomstandigheden waren slecht. In deze tijd kwam de predikant Johannes Antonie Visscher naar deze omgeving. Hij trok met zijn vrouw .

Houtigehage (West Frisian: De Houtigehage ) is a village in Smallingerland municipality in the province of Frieslan the Netherlands. Jump up ^ Bevolkingscijfers - Smallingerland. Media related to Houtigehage at media Commons . Kaart Plattegrond Houtigehage U zoekt de kaart of de plattegrond van Houtigehage en omgeving? Bekijk alle huizen te koop in Houtigehage , Houtigehage op funda. Jaarlijks organiseren zij een Artiestenvaart op een zaterdag in juli, en draaien zij eind december een Kerstmarathon, met opbrengst voor een goed doel.


Alle telefoonnummers Houtigehage op Telefoonboek. FC Fochteloo 1 1 10.

Kom alles te weten over Houtigehage in Smallingerland. Het huizenaanbo woningprijzen, type inwoners, voorzieningen, politieke oriëntatie, alles in één overzicht! Een openbare school voor iedereen.


Onze school is een openbare basisschool voor kinderen van tot en met jaar. De school is voor iedereen toegankelijk. Discriminatie op grond van . Maak nu online een afspraak bij Kapsalon Marianne te Houtigehage via 1kapper. Vind houtigehage op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Begin jaren vijftig was de werkloosheid in Oost Friesland zo massaal dat een groep werklozen een unieke actie begon: ze gingen uit protest aan het werk, ze legden zomaar een weg aan, in het dorp Houtigehage , tot verbijstering van de autoriteiten. Andere Tijden gaat terug naar deze omgekeerde staking . Een overzicht van de weersverwachting voor Houtigehage.


Archiefstukken uit Houtigehage. Bron: Informatie. Het ligt ten noorden van Drachten en heeft ongeveer 9inwoners .

Houtigehage is een dorp in de gemeente Smallingerland in de Nederlandse provincie Friesland. Stichting Vrienden van de Wâldhuskes, Houtigehage. De voorkamer is het kleinste museum van Fryslân.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.