maandag 19 september 2016

Zwembad lisse

Het zwembad van Lisse , gelegen in het hart van de Bollenstreek, omvat een wedstrijdba een recreatiebad en een waterspeeltuin voor peuters. Het sportcentrum is kleurrijk ingericht met, hoe kan het ook anders, een bollenthema. Zwemmen tussen de tulpen?


Het kan bij de Waterkanten in lisse. Een van de leukste binnen zwembaden van de Bollenstreek.

Het moderne zwembad biedt veel faciliteiten. Zo is er een peuterba een stroomversnelling, een whirlpool, een wedstrijdba een recreatiebad en een snelle waterglijbaan. Wat dacht je van supersnel glijden van de 60-meter lange waterglijbaan, drijven door de stroomversnelling, bubbelen op de bubbelbanken of lekker ontspannen in de whirlpool? Upload your holiday pictures and holiday videos! Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Lisse ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Lisse op een rij.


Klik voor het overzicht. In deze hotels van HotelSpecials heb je in Lisse een binnenzwemba buitenzwembad of zwemparadijs in het hotel tot je beschikking.

Heerlijk dus tijdens een weekendje weg. En ben je met het gezin op pa dan is het natuurlijk fijn dat de kids een duik kunnen nemen in het zwembad of zwemparadijs. Op zoek naar goedkope Hotels met zwembad ? Voor degene die beter, anders en sneller willen leren zwemmen, is er de wedstrijdgroep! Ook wij hebben wedstrijden, en we behalen goede resultaten!


Ook spannend zijn de snorkel- en duiklessen. Dus voor iedereen is er wel iets te beleven in het zwembad ! Zowel leerlingen van de naastgelegen school als ook verschillende lokale sportverenigingen zullen gebruik maken van het gebouw. Beste werkgevers in Lisse.


De Waterkanten is een groot nieuwbouwproject met . Voor het zwembad de Waterkant Lisse mocht Master de vloer in de kantoren met tapijttegel inrichten. Het is een bewuste keuze om het zwemonderwijs in een kleiner zwembad aan te bieden. Ontdek alles wat interessant is voor jou zwembad. Het aantal sport- en recreatiemogelijkheden in Lisse is uitgebreid.


Het gerenoveerde en uitgebreide centrum heeft naast een zwembad een, sporthal, tennishal en gymzalen. Subtropisch zwembad in Lisse.

Dit bericht heeft geen tag. Komende dagen hoef je je niet te vervelen, want het zwembad is iedere dag geopend voor het recreatief zwemmen. Een heel gelukkig en vitaal nieuwjaar namens de medewerkers van Sportfondsen Lisse ! Man aangehouden voor diefstal uit oude zwembad Lisse.


Lisse - Agenten hielden woensdag augustus omstreeks 00. Sportlaan een man aan die lichtspotjes uit het oude sportcomplex had gestolen. Agenten zagen afgelopen nacht het hek van het oude zwembad aan de . Installatie CV afvoerkanalen nieuwbouw zwembad Lisse. Schmidt Schoorsteenwerken al meer dan jaar het kenniscentrum voor open haarden en schoorstenen.


Kinderen en hun ouders kunnen die middag lekker vrij komen zwemmen. Het bad is dan geopend van 12. Daarnaast is er een ruim peuterbad voor de kleinsten en een supersnelle waterglijbaan voor de jeugd.


Multifunctioneel Sportcentrum de Waterkanten biedt vele mogelijkheden voor de moderne sporter met een zwembad , sporthal, gymzalen en een gezellige horeca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.