vrijdag 22 april 2016

Basisschool de horizon katwijk

Welkom op de Horizon in Katwijk. Dat is een belangrijk deel van een kinderleven. Een school kies je dan ook met zorg. Er zijn verschillende manieren om een indruk te krijgen van onze school. Dit is het ouderportaal van de RKBS de Horizon in Katwijk.


Ouders en schoolmedewerkers kunnen op dit portal inloggen en elkaar berichten sturen, die op de persoonlijke agenda vermeld worden.

Ook kan een school makkelijk polls en enquêtes onder de ouders houden en de jaarkalender bijhouden. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. Bekijk hieronder de gegevens waar deze score . Dat is , meer dan het landelijk gemiddelde van 1. Deze gegevens zijn afkomstig van het ministerie . Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. De meest volledige site met ruim 66.

In onze school werken ca. Vanaf vrijdag november a. De leerlingen zullen in deze . Basisschool Antonius Alle items Volgende: R. Rkbs Horizon Katwijk , Katwijk Aan De Rijn, Zuid-Hollan Netherlands. Meer meldingen in deze omgeving.


Brandweer naar Schokkingstraat in Katwijk. Piet Heinlaan Katwijk. Kerstfeest op de Horizon Ook dit jaar was het weer een gezellige kerst op de Horizon. De school was prachtig versierd doo. Lees verder voor meer informatie en achtergronden van deze basisschool.


Naast een basisschool de horizon vind je ook basisschool , organisaties en vakbonden, kinderdagverblijf, onderwijs,. Monseigneur Bekkersstraat 1-B. AP Katwijk (Zuid-Holland). Horizon draait alles om de leerlingen , om de kwaliteit van hun leven op school en de vorming van een hecht fundament voor hun latere sociaal en maatschappelijk leven. Klik hier om een wijziging door te geven.


Deze verstopte plek is een pareltje van rust achter de rooms-katholieke kerk en school de Horizon in Katwijk aan den Rijn. Schoolkinderen kennen de plek daarom wel. Dat de speelplek ook leuk is voor kleine kinderen tot jaar is nog niet zo bekend.

Kinderen kunnen hier lekker ravotten, rennen, spelen en in contact . Buitelbos of op het uitdagende schoolplein ! Buitenschoolse opvang “De Kleine Horizon ” biedt opvang voor kinderen. Op de BSO worden kinderen van tot jaar opgevangen die naar de basisschool gaan. Kinderen leren de hele dag door en dan is het prettig dat kinderen na schooltijd opgevangen kunnen worden in een ontspannen en ongedwongen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.