maandag 25 april 2016

Genker plantencentrum

Het plantenparadijs voor elke tuinliefhebber! Centraal gelegen in Limburg en vlot bereikbaar. Andere tuincentra in regio Genk, Populair in Genk. Openingsuren, adres en telefoon.


Genker Plantencentrum in Genk.

De grootste plantenkeuze van de Benelux. Ons ruim assortiment van 4. Bart Hiemeleers begon toen een zaak die intussen uitgegroeid is tot een kmo met het grootste assortiment van planten in de Benelux. Stelselmatig zijn we gegroeid in oppervlakte van naar ha met daarnaast nog een parking die 600 . Deze winkel is geplaatst in de categorie Tuincentra. De winkel behoort tot de categorie Tuincentra.


Of van alle andere bedrijven uit de sector Tuincentra. Op zaterdagen, zondagen en feesten open van 9u tot 18u30.

Gesloten: elke dinsdag en van dec. Uw specialist voor tuincentra. Vandaag niet normaal druk. Rijen aan de kassa zoals bij. Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag: van 9u tot 18u.


Zaterdag, zondag en feestdagen: van 9u tot 17u30. Het beste plantencentrum van het land ligt in Genk. Industriegebied: Genk-Noord (Coördinaten: 13) Aantal werknemers: 10. Categorie: Bloemen, planten en toebehoren. Activiteit(en): Particuliere verkoop . Zonder verkoopscentrum kunnen wij niet werken”, zegt Bart Hiemeleers.


We vragen ons ook af waar we als plantencentrum wel nog aan de slag kunnen. In landbouwzone mag, maar in . Learn about working at GENKER PLANTENCENTRUM. Join LinkedIn today for free.


See who you know at GENKER PLANTENCENTRUM , leverage your professional network, and get hired.

Nieuw dak (buiten aan de ingang). Althea buurtgezondheidscentrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.