vrijdag 29 april 2016

Hortensia little lime

De kleur is mede afhankelijk van de grondsoort. Hoe armer de gron hoe witter de bloemen. Op vochtige vruchtbare grond verschijnen . Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Je kan deze weelderige, groenwit bloeiende paniculata bij ons in diverse potmaten en groottes kopen. Online de Pluimhortensia - Hydrangea paniculata Little Lime ( Jane ) kopen ?

Bij kwekerij online al vanaf € 5. De bloeiwijzen zijn piramidevormige samengestelde trossen of pluimen. Unieke winterharde en rijkbloeiende hortensia. Romantisch ogende bloemen die bloeien van juli tot september en verkleuren van limoen tot licht roze. Zet de Pluimhortensia Little Lime als solitair in een perk of plant de struik in groepjes, met een haag van taxus of buxus eromheen. In grotere tuinen kan de pluim hortensia als haag worden geplant.


De pluimhortensia is ook bijzonder geschikt om als solitair in een pot te zetten. Bovendien staan de bloemen prachtig in een .

Hydrangea paniculata ´ Little Lime ´ is een compact groeiende pluimhortensia met kleine limoen kleurige bloeiende pluimen, waarvan de lokbloemen elegant gekarteld zijn. Deze pluimhortensia bloeit van juli tot september met schitterende bloempluimen , die verkleuren van limoen tot lichtroze en heeft stevige stengels. Ontdek en bewaar ideeën over Little lime hydrangea op Pinterest. Bestel nu online bij Bomenenzo.


De bloemkleur is Limoen tot creme - witte bloemen. Hydrangea paniculata ' Little Lime ' is een mooie rijkbloeiende tuinhortensia met witte bloemen. Hortensia (Hydrangea) pan.


Dit is de dwergvariant van de Hydran. De plant bereikt een hoogte van 50-m. Hij blijft alleen een stuk lager ( hoogte m.) Een mooie vorm voor een kleine tuin.


Flowers develop on the current years growth and will appear reliably year after year. De kleine variant van de alom bekende Hydrangea pan. Hierdoor uitstekend geschikt voor het gebruik in een pot op terras of balkon.


De grote bloemen zijn lime -groen tot wit en verkleuren gedurende de . In summer, lime green blooms.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.