donderdag 28 april 2016

Bobo s boomhut

Bobo sluit aan op wat kinderen leren in groep en groep 2. Dank voor jouw interesse in Bobo Leerwereld. Dit platform is niet meer beschikbaar. Het product was verouderd en daardoor konden wij niet meer de kwaliteit bieden die jullie van ons gewend zijn.


Speel het spelletje Bobo boomhut op Minipret. Leuke spelletjes voor kinderen.

Naast het spel Bobo boomhut hebben we nog veel meer kinderspelletjes. Bobo Boomhut is het populairste spel in deze rubriek. De boomhut is ook bekend van filmpjes op en van het tijdschrift (voor groep en 2). Alle kinderspelletjes die gespeeld worden in deze hut zijn ook leerzaam, ook kun je sommige Bobospelletjes spelen op je iPad. Dit konijn heeft ook leuke kinderliedjes . Hier een video van wat bobo spelletjes die ik online vond.


Ik vind Bobo spelletjes voor de kids echt. Bobo Puzzel Hut: Activeer speciale voorwerpen om de konijnen te helpen hun boomhut af te maken! Bobo is avontuurlijk aangelegd en ontdekt met zijn beste vriend Tjerk, zusje Krabbel en de hond Frommel steeds iets nieuws.

De tijdschriftheld neemt in deze online Bobo spelletjes JOU mee op onderzoek uit! Animatieserie over het vrolijke, blauwe konijn Bobo. Hij woont in een boomhut samen met zijn ouders en zusje Krabbel. Hij speelt graag buiten met Krabbel en zijn beste vrien T. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.


Hoog in zijn boomhut gezeten droomt Bobo weg bij de plaatjes van zijn boeken en beleeft zo allerlei spannende avonturen. Aan het eind van ieder verhaal beseft hij dat hij aan het dagdromen was. Al veertig jaar weet deze nieuwsgierige stripfiguur, die in zijn fantasie alles durft, een schare aanhangertjes aan . Het tijdschrift gaat over het blauwe konijn Bobo en wordt in nauwe samenwerking met kinderen en leerkrachten ontwikkeld. De website van Bobo is met meer dan 100.


Bijzonder aan Bobo is dat hij in een grote boomhut heeft. Het allerleukste konijn woont samen met zijn ouders en zusje Krabbel in een grote kleurrijke boomhut. Nieuwsgierig als Bobo is ontdekt hij iedere dag weer iets nieuws “Snuffelsnuit, ik ben eruit” roept hij dan.


Nodig nu Bobo uit op uw evenement en geef uw kleine . Deze uitzending van het programma Bobo met de titel S tv-show werd uitgezonden op vrijdag oktober door RTL8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.