dinsdag 26 april 2016

Groenoord zwembad openingstijden

Locatiemanager: Ad Fransen . De meest volledige site met ruim 66. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat de.


De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.

Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Bij het zwembad is horecagelegenheid. Op vrijdag februari zal de zwemdisco terugkeren met een Valentijnsdisco in zwembad Groenoord ! Recreatief zwemmen: Maandag van 15.


De zwemdisco begint om 19. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant. Wij brengen je in beweging!


Bij Optisport ben je het hele jaar door welkom voor sportieve uitdagingen, gezellige sport- en ontspanningsactiviteiten of recreatieve activiteiten waar plezier centraal staat.

Alleen op Nieuwjaarsdag kan er niet worden gezwommen. Ruimere openingstijden Op de doordeweekse dagen en zaterdagen is het zwembad al geopend vanaf elf uur. Op zondagen start het gezinszwemmen al om negen uur.


Omschrijving momenteel geen omschrijving beschikbaar. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseer en we maken er een groot feest van! Vergeet bij de kassa niet je KomKids Familiepas te laten zien.


Openingstijden : ma - di 15. Zwem4daagse Tijdens de . Het zwembad is omgetoverd tot super zwemdiscotheek met een heuse lichtshow. Je kunt de hele avond boven- en onder water op de foto bij de fotograaf, hoe chill is dat?


ZVVS geeft zwemtraining voor masters en ouders en hun kinderen in dit zwembad op donderdag van 18. Sportaanbieders die hier sporten. De wijk wordt begrensd door de Brederoweg in het noorden, de Ain het westen, de Ain het zuiden en de Churchillweg in het oosten.


De wijk Groenoord is vernoemd naar boerderij Groenoord die op de plek lag waar nu de wijk Groenoord is. Snelcursussen zwemmen in de zomervakantie in zwembad Zuid. Zondag juni is het Vaderdag en op deze dag gaan de twee zwembaden van Schiedam, zwembad Zuid en zwembad Groenoor alle.


Beide zwembaden worden beheerd door Optisport.

In het knusse zwembad aan de Westfrankelandse dijk zullen in het zwembad lijnen liggen. Geniet met het hele gezin van alle . TIJDEN ZWEMBAD SCHIEDAM BIJ HITTEGOLF. De aangepaste openingstijden van bad Groenoord zijn: - Maandag augutsus 15:00. Schiedam - Net zoals vorig jaar organiseren zwembad Zuid en zwembad Groenoord weer de zwem4daagse. Dit gaat plaatsvinden in de laatste week voor de.


De kosten voor deze challenge bedragen € 1wanneer . Speciaal voor dames die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere dames willen zwemmen, bieden diverse Rotterdamse zwembaden dameszwemmen aan. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De Historische Vereniging Schiedam beschikt niet over deze publicatie. De publicatie is onder meer in te zien bij het Gemeentearchief Schiedam.


Voor locatie en openingstijden , zie de website van het Gemeentearchief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.