maandag 25 april 2016

Sportschool met zwembad amsterdam

Ontdek onze ruime fitnessruimte, een overdekt zwembad , een fantastische groepslessen, en nog veel meer! De SwimGym is een members-only zwembad en is het eerste zwemconcept . Amsterdam krijgt er een uniek 50-meter zwembad bij. All inclusive sporten vanaf € 3- incl.


Word lid of vraag een dagpas aan! SuperCycle RPM zo jan.

The Wellness Garden heeft diverse wellness faciliteiten waar je heerlijk kunt ontspannen. Zo is er een Finse sauna, infrarood sauna en een Turks stoombad en de mogelijkheid om een koude en warme douche te nemen. Bezoekers kunnen hier gebruik maken van onder anderen veelzijdige fitnesstoestellen , sauna, whirlpool en relaxruimtes (waaronder een dakterras met uitzicht over de Jordaan!). Schrijf je dan in bij Active Club voor een gratis proefles.


Clubsportive is net zo ambitieus en grensverleggend als de Zuidas zelf. Kom langs om hard te trainen, of juist om hard te ontspannen. Start met fitness en groepsfitness met een Gratis Proefweek fitness.


Fitness , Yoga, Kickboksen, Pilates. Meer dan groepslessen per week.

Loop afstand van de Zuidas. Waar vind je Basic-Fit Sloterparkbad? Onze club is gevestigd in Sloterparkbad ( een zwembad met zowel binnen- als een buitenbad). Ben je herstellende van een blessure of operatie of wil je dit juist voorkomen, dan staan wij jou bij met deskundige begeleiding . Het zwembad is algemeen.


Tijdens de wintermaanden kan je gebruik maken van een lekkere sauna of stoombad na afloop. Er is eventueel ook nog een binnenzwembad aanwezig. Personal Training, small group training.


Wat heeft een sportschool met het creatieve proces van schrijven te maken? Alles, vraag maar aan mijn redacteur Ad van de Kieboom. Al vanaf €1per maand. Locatiemanager: Maggy Krizanic . TrainMore: krijg hoge kortingen op je lidmaatschap als je vaker komt sporten.


Lees alle info hierover, zoals openingstijden en prijzen. Op onze website is een groot aanbod van sportscholen en fitnessclubs te vinden. We beschikken over een uiterst moderne fitness , uitgerust met de standaard kracht- en cardio- apparatuur, apparaten op luchtdruk, krachtstations, dumbells en halterbanken. Bij Active Leisure vind je ook het grootste aanbod aan groepslessen in de regio!


Dat tevens werd uitgebreid met een zwembad.

Omdat de huur van de voormalige locatie was opgezeg was de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.